10fingers.bg  
Как да купувам   Как да продавам   Работилница
Търсене
   
начало → Cat Stories Bracelets
Магазин

Събития

Собственост на
Информация за магазина
Cat Stories Bracelets
Колекция ръчно изработени бижута от естествени камъни. За любители и ценители :)
Сподели във Facebook
 
В Cat Stories обичаме да мечтаем и фантазираме и предаваме това и на нашите бижута. Стараем се да експериментираме с цветовете, но често следваме и класическият естетически вкус на комбиниране. Всяка гривна е единствена за себе си и носи своя уникалност. Свежи, различни, дръзки или нежни - за нас е важно крайният резултат да носи радост и красота :)Моля, посетете и нашата FB страница:

http://www.facebook.com/CatStoriesBraceletsБижутата са изработени от естествени камъни, с мъниста от предимно 6-8-10-12мм.

Гривните са с еластична или метална основа и като цяло са предназначени за китка с обиколка около 16-17 см. Допълнително са използвани метални и стъклени елементи.В зависимост от настройките на екрана, възможно е да има леки различия в нюансите на снимките на представените гривни и реалните модели.Доставка:

Доставката се извършва чрез Еконт (офис-офис) с наложен платеж за сметка на получателя.

Пратката се изпраща с опция за преглед. Ако при прегледа продуктът не ви хареса, можете да върнете пратката, но ще трябва да заплатите и разходите за обратна доставка.Инструкции за съхранение:

За да съхраните вашите бижута, пазете ги от вода, парфюм, химикали и прекомерно излагане на ярка слънчева светлина. Гривните са направени с разтегаема силиконова основа - не ги разтягайте прекалено много, тъй като кордата може да се скъса и това да наруши целостта на вашата гривна.


Сортирай по:     Дата на публикуване    Най-ниска цена    Най-висока цена    1 2