10fingers.bg  
Как да купувам   Как да продавам   Работилница
Търсене
   
начало → GALATEA
GALATEA
Излез от тълпата - бъди себе си!
Сподели във Facebook
 
Добре дошли в GALATEA! ♥`•.¸¸.•´♥

Тук ще намерите ръчно изработени бижута от полимерна глина, аксесоари, часовници в стил винтидж и бохо, декорирани табакери и поздравителни картчики. Използвани са различни техники и материали, които с времето се обогатяват. Целта е винаги една - нейно величество Красотата! Доколко GALATEA се справя с предизвикателството да твори красота, може да кажете само и единствено вие!

Моля, имайте предвид, че някой от продуктите са налични, а други се изработват само по поръчка. Ако вашата поръчка е спешна или имате нужда от допълнителни елементи за специален повод, както и ако желаете индивидуализирана поръчка, може да оставите съобщение тук или да се свържете с мен на телефон 0889 55 91 01.

♥ Всички бижута и часовници пристигат при вас в красива опаковка, готови за подаряване!

Изпращам поръчките по Еконт за сметка на клиента, с 10% отстъпка от цената на доставката. Ако желаете друг куриер, моля, свържете се с мен. За Велико търново е възможно лично предаване.

♥ При желание може да посетите фен страницата на GALATEA във фейсбук: https://www.facebook.com/pages/%D0%93%D0%90%D0%9B%D0%90%D0%A2%D0%95%D0%90/598309846846113?ref=hl

или да посетите Instagram акаунта на GALATEA: https://www.instagram.com/galatea.jewelry/

както и Twitter профила на GALATEA: https://twitter.com/GalateaJewelry1

Благодаря за вашето внимание!

Сортирай по:     Дата на публикуване    Най-ниска цена    Най-висока цена