10fingers.bg  
Как да купувам   Как да продавам   Работилница
Търсене
   
начало → ТоКа jewelry
ТоКа jewelry
Обичай себе си и това, което правиш със себе си!
Сподели във Facebook
 
❤Моята история????

Когато погледна назад в годините, вече трудно си спомням кога започнах да правя разни неща, по- скоро започнах да попрявам когато бях в тинейджърска възраст, тогава се казваше "младежка". С годините бях забравила, какво е да имаш клещи в ръцете си, халки и конец и да ходиш с наранени пръсти.????

В една хубава година станах майка на две бебета, омагьосах се в ежедневните грижи и дойде моментът на безвремието и еднообразието, когато имах нужда от разтоварване, от нещо различно, зареждащо и стимулиращо. Намерих спокойствието си в ръчно изработените аксесоари за малки госпожици - фиби, диадеми, панделки. Всичка знаем колко е важно за една панделка да има и гривна, герданче, обички и така се започна да мен, за децата, за приятелки, за празници.

И тогава се сетих за заниманията ми от детството - да поправяма скъсаните гердани и обеци на майка ми.

И от тук започна истинската работа на открития - материали, опаковки, кутия след кутия пълни с разни пликчета, закопчалки и каквото се сетиш.

Това беше най-хубавото нещо, което ми помагаше да се справя със стреса и ежедневието с децата по цял ден. С всеки изминал ден започнах да опитвам различни неща и вече повече от 7 години съм превърнала част от домът ми в кътче за красотички.

Това е моята страст - мъниста, шнурове, халки, закопчалки, всичко се изважда на масата и се започва творенията в хаоса.

Насладете се на моите малки творби.

Стаси, от гр.София

Сортирай по:     Дата на публикуване    Най-ниска цена    Най-висока цена