10fingers.bg  
Как да купувам   Как да продавам   Работилница
Търсене
   
 
Decorra Handmade
Пазаруването в Decorra е приятно и води до пристрастяване!
Сподели във Facebook
 
DECORRA е HandMade магазин за продукти и подаръци ръчна изработка, детски играчки от плат, аксесоари за жена, сувенири декупаж, бижута от полимерна глина, козметика с извлек от българска маслодайна роза, поздравителни квилинг картички, натурални сапуни и др.

Идеята е всеки артикул да може да се комбинира в комплект, създаден "Специално за теб!".

Пълната гама от продукти с марка DECORRA можете да разгледате в нашия Интернет магазин www.decorra.eu и да следите активностите ни във Фейсбук ето тук - https://www.facebook.com/decorra.eu

Аз съм Фани, момичето Декора и ще се радвам да се чуем на телефон 0887 193 608 или да си пишем на E-mail: sales@decorra.eu

***

ВСЕКИ поръчан от нас продукт, получавате до офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, а за Варна може и лично вземане, на място в нашия магазин на адрес бул. "8-ми Приморски полк" №122-А.

НИЕ ДЪРЖИМ НА ОПАКОВКАТА, затова тя е напълно безплатна и във вид на фирмена подаръчна хартиена чанта, кутия или тишу + подходяща панделка.

ПРАТКАТА винаги е с преглед преди плащане, за да сте спокойни, на момента да видите за какво си давате парите и да откажете пратката ако нещо не Ви допада или притеснява.

СРОКОВЕТЕ, които имаме за ИЗРАБОТКА (ако продукта е изчерпан или различен) са едни от най-кратките - от 3 до 5 работни дни. При декупажа срока е от 5 до 10 работни дни.