10fingers.bg  
Как да купувам   Как да продавам   Работилница
Търсене
   
 

Decorra Handmade ВарнаMагазин Decorra Handmade
Пазаруването в Decorra е приятно и води до пристрастяване!
Профилът на Decorra Handmade
За мен За много хора Decorra HandMade е просто един от многото Интернет и офлайн магазини за продукти ръчна изработка, но за други това е различният, интересният, предпочитаният, харесваният и препоръчваният хендмейд магазин.

DECORRA е магазин за продукти и подаръци ръчна изработка, детски играчки, аксесоари за жена, сувенири декупаж, бижута, козметика, поздравителни картички, сапуни и др. атрактивни неща, направени в домашна обстановка, представени по уникален начин като готови решения, проектирани "Специално за теб!".

Нашите основни категории с продукти са:

- Колекция Decorra Kids - играчки, тихи книжки, меки играчки и кубчета от плат, аксесоари за бебета по време на път, за удобство и за игра у дома.

- Колекция Decorra Lady - модни аксесоари от плат, калъфи за очила, бижута, чанти, несесери и портмонета от плат.

- Колекция Decorra Men - пликове за пари, дрехи от плат за бутилки, табакери, калъфи за книги, калъфи за очила и др.

- Колекция Decorra Holiday - поздравителни картички, албуми за снимки, меки книжки от плат за Коледа и Великден, декорация за празника, тематични плъстени сапуни, подложки за сервиране, дрешки за чаши, декорация и др.

- Колекция Decorra Home - поставки за салфетки и изделия декупаж, стенни часовници, картини и пана, атрактивни изделия от плат за маса, свещи и др.

Работим онлайн - 24 ч. в денонощието, 7 дни в седмицата и 365 дни в годината, а от понеделник до петък са отворени вратите на нашия реален магазин адрес: гр. Варна, бул. " 8-ми Приморски полк" 122 - А. Очакваме Ви от 9:00 до 18:00 часа! :)

С DECORRA всичко има завършен вид!

Ела в света на Decorra Handmade и сам се убеди!
Регистриран на 09 Април, 2016