10fingers.bg  
Как да купувам   Как да продавам   Работилница
Търсене
   
 

Mагазин Zlatomira ART
Да черпим от живота мечти, да даваме на мечтите живот.
Профилът на Zlatomira Art
За мен Тук ще разгледате всички неща които правя и ще се потопите в един свят изпълнен с цветно настроение, мечти, птици, цветя и пеперуди, морски вълни и планински езера, преливащи се нюанси от сезон в сезон.
Занимавам се с живопис, ръчна изработка, графичен дизайн и любителска фотография.
Рисуването за мен не е просто хоби, то е част от начина ми на живот, от ежедневието и работата ми. Вдъхновявам се от красотата на природата. Любими теми в моите картини са пейзажи, животни, цветя. Рисувам с маслени бои върху платно, понякога и с акварел. Харесва ми да експериментирам с нови техники и материали.
Обичам да творя с ръцете си! Изработвам бижута от полимерната глина, епоксидна смола, мъниста от естествени камъни. Рисувам върху текстил и коприна със специални бои. Обожавам да събирам речни камъни, които преобразявам с акрил. Гравирам стъклени чаши.
Освен художник съм и графичен дизайнер. Занимавам се с дизайн, печат, предпечат, външна реклама. Дизайна ме допълва като творец.
Любителски се занимавам и с фотография.Чрез фотоапарата запечатвам моментите и нещата които са ме впечатлили и вдъхновили, а с четката ги пресъздавам върху платната си.
Регистриран на 13 Декември, 2012
      Магазин    Виж още
Сватбени покани
Сватбена покана "Макове"
Сватбена покана с флорални мотиви

48
продуктa
Пролет
Магията на пролетта
Пеперуда
Пеперуда