10fingers.bg  
Как да купувам   Как да продавам   Работилница
Търсене
   
 
  • Отвори си безплатен магазин за ръчни изделия тук

    Отворете си безплатен магазин сега и печелте.

Mагазин Zlatomira ART
Да черпим от живота мечти, да даваме на мечтите живот.
Профилът на Zlatomira Art
За мен Тук ще разгледате всички неща които правя и ще се потопите в един свят изпълнен с цветно настроение, мечти, птици, цветя и пеперуди, морски вълни и планински езера, преливащи се нюанси от сезон в сезон.
Занимавам се с живопис, ръчна изработка, графичен дизайн и любителска фотография.
Рисуването за мен не е просто хоби, то е част от начина ми на живот, от ежедневието и работата ми. Вдъхновявам се от красотата на природата. Любими теми в моите картини са пейзажи, животни, цветя. Рисувам с маслени бои върху платно, понякога и с акварел. Харесва ми да експериментирам с нови техники и материали.
Обичам да творя с ръцете си! Изработвам бижута от полимерната глина, епоксидна смола, мъниста от естествени камъни. Рисувам върху текстил и коприна със специални бои. Обожавам да събирам речни камъни, които преобразявам с акрил. Гравирам стъклени чаши.
Освен художник съм и графичен дизайнер. Занимавам се с дизайн, печат, предпечат, външна реклама. Дизайна ме допълва като творец.
Любителски се занимавам и с фотография.Чрез фотоапарата запечатвам моментите и нещата които са ме впечатлили и вдъхновили, а с четката ги пресъздавам върху платната си.
Регистриран на 13 Декември, 2012
      Магазин    Виж още
Пролет
Магията на пролетта
Пеперуда

46
продуктa
Пеперуда
Звездна нощ
Син синигер
Синьо лято