10fingers.bg  
Как да купувам   Как да продавам   Работилница
Търсене
   
 

Добито силистраПрофилът на Добито
За мен Аз съм Добито, живея винаги по периферията, това е моят "занаят". Обичам пъстротата наситена с цвят, обичам пеперудите, цветята и вятъра. Разбрах, че немога да променям целия свят, но мога да променям света около себе си и да го правя по- пъстър , жив и различен.
Това, с което се занимавам не ми е професия, нито хоби, това е потребност и начин на живот. Потребност да изразявам себе си, мечтите и своя вътрешен свят. А моят вътрешен свят е винаги неспокоен и буден, защото там цари хаос от напрежение, неизразими нюанси, цветове, форми и стремежи. Творчеството е начин да придам външен израз на всичко това и така за кратко да постигам мир и хармония в себе си. После всичко започва от начало...
В нещата, които правя използвам всякакви техники, без да следвам правилата и без специалните инструменти. Импровизирам винаги на мига. Голяма част от техниките са мои авторски. Обичам предизвикателствата и това да правя нещата по свой си начин, та макар и той да е най- трудния. Използвам нетрадиционни материали и най - вече непотребни неща. Там където другите виждат боклук, аз виждам възможност да изследвам границите на фантазията си. Не използвам никакви готови елементи, при мен това е принцип - всичко трябва да е пипнато от ръката ми и излязло от душата ми. С две думи - не следвам никого , следвам единствено вдъхновението и идеята излезли от мен.
"Творчеството е продължение на света" е казал Бердяев. Ако моят свят ви харесва, вземете си късче от него!
Регистриран на 13 Декември, 2012
      Магазин    Виж още
Коте - декорация за стена.
Дървена къщичка за декорация, или окачалка за ключове
Дървена къщичка за декорация, или окачалка за ключове

122
продуктa
Дървена къщичка за декорация, или окачалка за ключове
дървена къщичка за декорация, или окачалка за ключове
Албум за снимки "Теменуги"
Албум за снимки "Вълшебната гора"