10fingers.bg  

Съобщение: Имаме обновен сайт който преди да заработи тук се намира на адрес 10fingers.tk. Там е нужна нова регистрация и качване на продуктите. Добавените продукти тук няма да се прехвърлят автоматично. Настоящата версия ще се запази до м.Март 2022 година. До тогава двата сайта ще работят като отделни.

Към обновената версия на сайта


Търсене
   
 

Добито силистраПрофилът на Добито
За мен Аз съм Добито, живея винаги по периферията, това е моят "занаят". Обичам пъстротата наситена с цвят, обичам пеперудите, цветята и вятъра. Разбрах, че немога да променям целия свят, но мога да променям света около себе си и да го правя по- пъстър , жив и различен.
Това, с което се занимавам не ми е професия, нито хоби, това е потребност и начин на живот. Потребност да изразявам себе си, мечтите и своя вътрешен свят. А моят вътрешен свят е винаги неспокоен и буден, защото там цари хаос от напрежение, неизразими нюанси, цветове, форми и стремежи. Творчеството е начин да придам външен израз на всичко това и така за кратко да постигам мир и хармония в себе си. После всичко започва от начало...
В нещата, които правя използвам всякакви техники, без да следвам правилата и без специалните инструменти. Импровизирам винаги на мига. Голяма част от техниките са мои авторски. Обичам предизвикателствата и това да правя нещата по свой си начин, та макар и той да е най- трудния. Използвам нетрадиционни материали и най - вече непотребни неща. Там където другите виждат боклук, аз виждам възможност да изследвам границите на фантазията си. Не използвам никакви готови елементи, при мен това е принцип - всичко трябва да е пипнато от ръката ми и излязло от душата ми. С две думи - не следвам никого , следвам единствено вдъхновението и идеята излезли от мен.
"Творчеството е продължение на света" е казал Бердяев. Ако моят свят ви харесва, вземете си късче от него!
Регистриран на 13 Декември, 2012
      Магазин    Виж още
Детски албум за снимки.
Детски албум за снимки
Тефтер

88
продуктa
Тефтер
Картичка / Акварелна миниатюра
Бели божури
У дома - прозорче, декоративно пано