10fingers.bg  
Как да купувам   Как да продавам   Работилница
Търсене
   
начало → Ръчно-изработени ароматни свещи "Хармония" → плащане и доставки
Магазин

Събития

Собственост на
Информация за магазина
Ръчно-изработени ароматни свещи "Хармония" Сподели във Facebook
 
Добре дошли в моята работилница за ароматни и декоративни свещи. Тук предлагам голямо разнообразие от различни свещи с различни декорации, цветове и аромати.Всеки търси с какво да направи своя дом по-уютен и аз съм на мнение, че една свещ е достатъчна да ви разтовари и да оправи вашето настроение. Тук, в моята страница, ще намерите качествени свещи, които са създадени с една единствена цел - да внесат хармония и уют във вашия живот.Аз гарантирам, че при закупуване на мой продукт, вие ще получите точно това, което ви е обещано. При случай, в който дадена декорация или пък аромат липсват, аз ще се свържа с вас и ще ви уведомя и вие ще кажете как да процедираме.Обещавам ви, че разнообразието ще се увеличава и постоянно ще ви предоставям нови модели с нови декорации и аромати. На този етап има квадратни и кръгли свещи. Разбира се, имам и различни идеи за нестандартни размери, но всичко по реда си.Надявам се да си харесате нещо от моите творения. Освен снимките, които са на моделите на бял фон, почти всички модели имат и други снимки, които показват свещите в пълният им блясък. На две от снимките(модели 002 и 013) може да видите и самите различни размери и да придобиете представа за мащабите им.Поздрави, Павел


Плащане и доставка на Ръчно-изработени ароматни свещи "Хармония" Вариантите за поръчка са да си поръчате или по мейл или директно тук на лично съобщение. Може да платите както по банков път, така и като наложен платеж, директно на куриер.

Доставката е 8 лева за страната. Фиксирал съм на толкова и без значение дали ще е с Еконт или Спийди. Казвате кой от двата доставчика са ви по-удобни и го правим с него.

Доставката за София я пускам безплатна засега, за да може да се запознаете по-лесно с продуктите, които предлагам.

Като при поръчка над 50 лева, доставката ви е безплатна (и за София, и за страната).