10fingers.bg  
Как да купувам   Как да продавам   Работилница
Търсене
   
начало → Бензайтен → плащане и доставки
Магазин

Събития

Собственост на
Информация за магазина
Бензайтен
Радвай се на красотата!
Сподели във Facebook
 
Добре дошли в моя виртуален магазин Бензайтен. Казвам се Костадинка и съм от гр. Добрич.

От тук можете да закупите ръчно изработени бижута от халкички, полускъпоценни камъни, увити с тел. Използвам само старинни техники. Моделирането с тел /wire wrapping/ е много древна техника за ръчна изработка на бижута, открита още в древния Египет. Ръчното плетене с халкички /chainmaille/ е откритие на древните келти. Това е изкуството на плетене на ризници за воините и рицарите през Средновековието.

Разгледайте, запознайте се с вдъхновението, породило появата на всяко бижу, проверявайте за нови бижута и може да намерите нещо специално за Вас. Приятно пазаруване!

Посетете страницата ми във фейсбук: www.facebook.com/benzaitenbulgariaПлащане и доставка на Бензайтен Предлагам два начина на плащане и доставка!
Единият начин е доставка чрез куриер Еконт Експрес, или друг по ваш избор, и наложен платеж. Заплащате стойността на бижуто и на доставката при получаването. Доставката е за сметка на купувача.
Вторият начин е плащане чрез PayPal. В този случай плащането се извършва предварително /като се заплащат и разходите за доставка/. Доставката се извършва с Български пощи, или куриер, посочен от Вас.
И при двата начина на плащане и доставка можете да върнете закупения продукт в рамките на четиринадесет дни от получаването му и аз ще възстановя заплатената сума след получаване на върнатия продукт обратно при мен /разходите за доставка обратно са за сметка на купувача/.
Ако имате някакви въпроси, моля да ми изпратите съобщение.
Посетете фейсбук страницата ми: www.facebook.com/benzaitenbulgaria