10fingers.bg  
Как да купувам   Как да продавам   Работилница
Търсене
   
начало → Etilinki → плащане и доставки
Etilinki
Лесно е да направиш някого щастлив!
Сподели във Facebook
 
Добре дошли в магазина на Етилинки за ръчно плетени аксесоари. Моите творения са весели и закачливи, защото обичам да правя хората щастливи. А най-хубавото на усмихнатите лица е, че са заразни. Ще се радвам, ако можем заедно да ги разпространяваме :)Моля не се колебайте да ми пишете, ако имате някакви въпроси или специални желания(например промяна на цвят).Стандартният срок за изработка е от 1 до 5 работни дни, но ако вече сте закъснели с намирането на подарък за дадено събитие, моля свържете се с мен и ако натовареността ми позволява, с радост ще изработя Вашият подарък експресно.Благодаря Ви, че разгледахте магазина. Надявам се пак да посетите тази страница :)


Плащане и доставка на Etilinki Обичайният срок за изработа и доставка е от 1 до 5 работни дни. Ако имате нужда от експресна доставка, моля изявете това желание, за да обсъдим дали е възможно.

Доставката е за Ваша сметка и се извършва чрез куриерска фирма Еконт до офис на Еконт или до Ваш адрес. Заплаща се в брой при получаване на пратката.

В случай, че имате предпочитание към друга куриерска фирма за мен няма проблем да удовлетворя желанието Ви.

Моля не се притеснявайте да ми пишете, ако имате нужда от допълнителна информация.