10fingers.bg  
Как да купувам   Как да продавам   Работилница
Търсене
   
начало → Kita Handmade
Kita Handmade Сподели във Facebook
 
Здравейте,

Добре дошли в светът на "Кита". Името Кита произлиза от славянските думи Китна и Красива. Минералите са деца на природата и от древни времена се използват за украшения и талисмани за късмет, здраве, щастие и защита.

Казват, че красотата идва отвътре, от нашата душа. Минералите са естествени лечители на душата и телата ни и ни помагат да се чувстваме по-добре.

Нека да ви се представя.

Казвам се Даниела и минералите са мои другари от няколко години насам, те са неизменна част от живота ми. Кита е продължение на любовта ми към тях.

Представител съм на зодия Везни, красотата и творчеството са важна част от живота ми. Дълги години се занимавах с модерен балет и хореография, от дете обожавам да рисувам и имам влечение към бижутата.

Наред с интереса ми към минералите се роди и този към холистичното лечение. Интересувам се от цветолечение, билки и всякакви природосъобразни методи за взаимопомощ. Иницирана съм и в Рейки, което е продължение и следствие на моите интереси и търсения. Също така водя и семинари за духовна взаимопомощ и Ангелска терапия.

Рейки енергията е неизменна част от процеса ми на работа и сътворяване на всяко бижу. Всяко бижу, което изработвам е енергийно заредено.

Надявам се с бижутата Кита и Прекрасната енергия на минералите да имате един по-красив и китен живот.

Благодаря ви за доверието и подкрепата.

ДаниелаАко желаете, може да ни посетите и в facebook на адрес: https://www.facebook.com/kitahandmadeНаши бижута може да закупите и от:

Козметично студио ВЕГА - София, Редута, ул. Георги Минчев 26

Abundance Relax, София, ул Кръстьо Сарафов 47Изпълняваме поръчки и по индивидуални желания. За повече информация, моля пишете лично съобщение.