10fingers.bg  
Как да купувам   Как да продавам   Работилница
Търсене
   
начало → Sunny- мечти от хартия → плащане и доставки
Sunny- мечти от хартия Сподели във Facebook
 
Здравейте, мили приятели!Sunny- мечти от хартия е мястото където ние с магия сътворяваме всичко необходимо за вашия незабравим празник. Изработваме картички, покани, аксесури за вашата сватба, албуми, хартиени торти, кутийки и дрНадяваме се нещата, които правим да ви харесат и да ви накарат да се усмихнете.За нас ще е удоволствие да изработим за Вас един уникален продукт, според вашите желания и предпочитания.Можете да се свържете с нас на лично съобщение тук, във фейсбук страницата ни

https://www.facebook.com/Ръчна изработка от хартия Sunny-мечти от хартиятелефон за контакт с нас 0893 42 53 54Приятно разглеждане на магазинчето ни! :)Изработката отнема от 2 до 3 дни в зависимост от бройката и асортимента който е поръчан :) Стараем се за ваше удобство изработката да не отнема прекалено много време :)Плащане и доставка на Sunny- мечти от хартия Всеки поръчан от нас продукт, получавате до офис или адрес на куриерска фирма Спиди или Еконт, а за Сливен може и на място.
Пратката винаги е с преглед преди плащане, за да сте спокойни и на момента да видите за какво си давате парите.
Сроковете, които имаме за Израбока (ако продукта е изчерпан или различен) са едни от най-кратките - от 3 до 5 работни дни.