10fingers.bg  
Как да купувам   Как да продавам   Работилница
Търсене
   
начало → Tidy Home → плащане и доставки
Магазин

Събития

Собственост на
Информация за магазина
Tidy Home
Къщички за мечти и ключове - Мечтите се сбъдват
Сподели във Facebook
 
Добре дошли в магазин Tidy Home!

Малко история от идеята до създаването на къщичките за ключове.

Всичко започна една зимна вечер преди две години. Навън беше доста студено /-15 вече цял месец/ от онези студени зими както казват при нас “здрава зима” може би имат предвид, че когато е студено толкова дълго време хората ще сме здрави, дърветата ще имат много плодове, а реколтата по полето ще е богата. По върхове на красивата Пирин планина имаше над два метра сняг, а ние седяхме и отпочивахме на топло в уютен хотел в кк. Пампорово, пиехме чай и си говорихме за сбъднатите мечти играещи вблизост до нас - кой с количките си, кой с куклите си. И така лека полека от спомен на спомен стигнахме до момента в които зададохме въпроса, а сега накъде? Разговаряхме за бъдещите планове как ни се иска да сътворим нещо със собствените си ръце нещо полезно, нещо удобно и практично. Да го сътворим от нищото с внимание, търпение и усет към красивото и то да носи на хората, за които е предназначен специално послание, удовлетворение и спомен от радостен момент всеки път щом го погледнат. Много пъти сме започвали темата, но този път бяхме категорични, че няма да остане само на думи. За ползотворната вечер трябва да благодарим и на хотела, в които нямаше телевизия, а интернета беше нищожен заради натрупалия се сняг /както обясниха от рецепцията/. И така до късно праз нощта вече на чаша вино правихме “чертежи” на салфетка, уточнявахме размери, възможности за изработка, материалите за изработка и декорация и не на последно място нужните ни финанси. В малките часове на нощта имахме няколко готови чертежа, ясни изисквания към материалите за изработка, обработка и декорацията на къщичките и големите надежди за утрешният ден. След това дойде ред да осъществим идеята си на практика. И така лека полека от къщичка на къщичка всичко оживя.


Плащане и доставка на Tidy Home Плащането на поръчката се извършва на куриерската фирма т.к. поръчките се изпращат с наложен платеж като цената на доставката до офис на Еконт Експрес заедно с % върху наложения платеж е около 5,00лв. за цялата страна.

При поръчка на стойност над 50лв. доставката е безплатна за територията на РБългария. Всички стоки за България се доставят с наложен платеж предимно чрез куриерска фирма ЕКОНТ ЕКСПРЕС, но с предварителна уговорка доставката може да се извърши и с друга куриерска фирма /Спиди, ДиД, Рапидо и т.н./.

За всички поръчки предадени на куриерската фирма ще получите съобщение или е-майл с номера на товарителницата за по-лесно проследяване на пратката.

Ако един продукт не е наличен в магазина, а желаете да го изработим ориентировачно изработката на къщичка за ключове средно отнема от 5 до 7 дни, изработката на кутиите за вино, за бижута, за чай, за картички и за подправки от 3 до 5 дни, но всичко зависи от наличността на десена и натовареността. Моля, свържете се с нас, за да уточним срока!