10fingers.bg  

Съобщение: Имаме обновен сайт който преди да заработи тук се намира на адрес 10fingers.tk. Там е нужна нова регистрация и качване на продуктите. Добавените продукти тук няма да се прехвърлят автоматично. Настоящата версия ще се запази до м.Март 2022 година. До тогава двата сайта ще работят като отделни.

Към обновената версия на сайта


Търсене
   
начало → Sevicraft
Sevicraft
Стил и красота!
Сподели във Facebook
 
Добре дошъл в моя свят. Аз съм Севдалена от малкия град Тервел. Първата ми грешка в смисления ми живот беше да уча за инженер. Втората ми голяма грешка беше, че не започнах работа като инженер.:)))

И така годините си минават. Днес едно, утре друго, дълго стоене пред компютъра. Реших да променя този начин на живот и започнах на шега. Първата си добра оценка получих от моята, тогава доста малка, племенница .

Тя казала -"Мамо, леля има талант, но късно го откри". Това ми даде кураж, защото децата са най- искрени. Хобито взе да ме увлича. Хората започнаха да ме харесват и търсят.

Аз съм педантична личност и голям максималист. След пед години труд реших, че е дошло време да представя себе си пред по - голям кръг от хора и ето ме пред Вас.

Потопете се за малко в моя свят .Починете си. Ако и се усмихнете, ще ме направите щастлива. Всяка ръчно изработена картичка отнема различно време за изработка, но всяка една е част от мен. Във всяка има щипчица любов.

Надявам се да ги харесате. Надявам се да ги купите и да изразите себе си чрез тях. Ако не открихте това, което търсите, моля не се колебайте да се свържете с мен. Заедно ще осъществим всяко Ваше желание, защото важният си Ти!


Сортирай по:     Дата на публикуване    Най-ниска цена    Най-висока цена