10fingers.bg  
Как да купувам   Как да продавам   Работилница
Търсене
   
начало → Caelina handmade → плащане и доставки
Магазин

Събития

Собственост на
Информация за магазина
Caelina handmade Сподели във Facebook
 
Добре дошли в Caelina! Тук ще намерите разнообразие от стилни бижута, изработени с много любов и ентусиазъм. Caelina съчетава качеството на предлаганите от мен бижута и достъпната цена. В зависимост от настройките на екрана е възможно да има леки различия в нюансите на снимките на представените бижута и реалните модели.Срокът за изпращане на бижутата е до 5 дни, като под всеки артикул е упоменат точен срок. Ако желаете по-бърза доставка, моля свържете се с мен - тук на лично съобщение.Доставката на бижутата се извършва за сметка на купувача с куриерска фирма Еконт или Спиди с опция за преглед. Заплащането става с наложен платеж. Ако пожелаете да върнете закупеното, може да го направите в 7-дневен срок, като разходите по транспорта ще бъдат за ваша сметка.Може да се свържете с мен на e-mail: caelina.handmade@gmail.comМоже да намерите Caelina в следните социални мрежи:

Фейсбук: https://www.facebook.com/caelinahandmade

Инстаграм: https://www.instagram.com/caelinahandmade


Плащане и доставка на Caelina handmade Срок за изпращане
Срокът за изпращане на бижутата е до 3 работни дни, като под всеки артикул е упоменат точен срок. Ако желаете по-бърза доставка, моля свържете се с мен - тук на лично съобщение.

Плащане и доставка
Доставката на бижутата се извършва за сметка на купувача с куриерска фирма Еконт или Спиди с опция "преглед и тест". Плащанията се извършват с наложен платеж при получаване на поръчката. При поръчки над 50 лв. доставката до офис на Еконт или Спиди е безплатна.

За да изпратя пратката ще ми е нужна следната информация: Две имена, телефон, адрес или офис на Еконт/Спиди.

Ако пожелаете да върнете закупено от мен бижу, може да го направите в 7-дневен срок, като разходите по транспорта ще бъдат за ваша сметка.

* Доставки се изпращат само на теротирията на България.