10fingers.bg  
Как да купувам   Как да продавам   Работилница
Търсене
   
начало → Второ детство → плащане и доставки
Магазин

Събития

Собственост на
Информация за магазина
Второ детство
Любов във всяка бримка
Сподели във Facebook
 
Привет на всички :)

Благодаря, че се отбихте тук! Казвам се Светла и плета, откакто съм научила думичките "прежда" и "куки". Дори не помня кога съм започнала, но казват, е било на около 3-годишна възраст.

Като дете се забавлявах да правя играчки от квадрати и правоъгълници. По-късно "открих" и по-сложни техники за постигане на по-красиви и фини форми. И така неусетно се завърнах към любимото си детско занимание, затова и магазинът ми се нарича "Второ детство".

Играчките, които виждате, са налични. Те се изработват в дом, в който не се пуши и няма домашни любимци. Изработката е изцяло ръчна - от първата бримка до последния бод, което предполага по-висока цена от тази на масовите фабрични продукти.

Моите творения са мекички и приятни на допир. Те са подходящи както за игра, така и за декорация на дома или колата и са идеален подарък за малки и големи.

Ако желаете да се запознаете по-отблизо с творчеството ми и с моите "персонажи", посетете и харесайте и ФБ страницата ми:

https://www.facebook.com/pleteniigra4ki

Там ще откриете десетки други модели, които съм изработвала и които можете да поръчате :)Плащане и доставка на Второ детство Доставка с Еконт експрес, плащане - наложен платеж.