10fingers.bg  

Съобщение: Имаме обновен сайт който преди да заработи тук се намира на адрес 10fingers.tk. Там е нужна нова регистрация и качване на продуктите. Добавените продукти тук няма да се прехвърлят автоматично. Настоящата версия ще се запази до м.Март 2022 година. До тогава двата сайта ще работят като отделни.

Към обновената версия на сайта


Търсене
   
начало → МСМ Принт - заготовки за декупаж → плащане и доставки
МСМ Принт - заготовки за декупаж
Вашите заготовки са наше задължение!
Сподели във Facebook
 
Здравейте и Добре дошли в магазин МСМ Принт - заготовки за декупаж!Ние сме екип, който се опитва да помага за реализацията на идеите на българските декупажисти.

Поради еднообразието на предлаганите заготовки много хора ни питаха дали можем да им направим по техен проект най-различни кутии, пана, заготовки и какво ли още не.И така се намесихме в света на декупажа.

Сега вече имаме своя серия от кутии и пана, както и продължаваме да изработваме нестандартни поръчки на клиенти. Стараем се да не отказваме на никой, стига да знае какво иска и за кога го иска и дали е възможно да се направи.Ще се радваме да можем да си бъдем полезни взаимно.Посетете нашия онлайн магазин:www.decoupageshop.netМоже да се свържете с нас:089 666 4769

089 551 50 50email: office@mcmprint.netМСМ Принт ООД

ул. Самоковско шосе 2 (в двора на завод ИНТЕРКВАРЦ)

кв. Горубляне

Софияwww.mcmprint.net

FACEBOOK: https://www.facebook.com/mcmprintПлащане и доставка на МСМ Принт - заготовки за декупаж Здравейте,

Всички предлагани от нас артикули се изпращат с ЕКОНТ до адрес или офис с Наложен Платеж, опция "Отвори и виж преди да платиш", като куриерската услуга се поема от купувача.
Поръчките се изпълняват в границите на 2-5 работни дни и то само ако липсва някой артикул и се налага да го произведем специално за вас.Всички клиенти ползват 20% отстъпка от куриерската услуга на ЕКОНТ.
За клиенти от град София, които искат да не плащат куриерска услуга могат да идват на място в нашето ателие и да си вземат поръчките.

МСМ Принт ООД
ул. Самоковско шосе 2А(входът е откъм ул. Георги Белов 5)
кв. Горубляне
София

e-mail:office@mcmprint.net
www.mcmprint.net

Лице за контакти и допълнителни въпроси:
Станислав Костов
+359 888 71 61 11
+359 89 551 50 50