10fingers.bg  
Как да купувам   Как да продавам   Работилница
Търсене
   
начало → SolAvis → плащане и доставки
Магазин

Събития

Собственост на
Информация за магазина
SolAvis
Остави следа...
Сподели във Facebook
 
Зад "SolAvis" стоим двама души. :)

Аз, Вики Петрова, въплъщавам духа в бижутата и съм творческият двигател, човекът с идеите... но истината е, че те стават реалност и благодарение на Валери Симеонов, моята здрава опора.

Ние сме двама млади души, чиято мисия е да създаваме красота, за да радваме.

Ние заедно Ви разгръщаме цял един свят от въображение, вдъхновен от най-необятната красота в нашия живот- природата.

Вярваме в силата на дребните неща- мил жест, широка усмивка или значим подарък, защото именно те оставят спомени след време.

Създаваме, за да радваме и да ни радват.

В магазинчето ни ще откриете уникални творения, изобилие от цветове и дълбока символика. Използваме основно природни материали като дърво, велур, полускъпоценни камъни и т.н. Служим си с позабравена техника за обработка на дървото, а именно пирография и я съчетаваме с богатство от цветове, които вдъхват живот на нашите бижута.

Ако сте ценители на ръчната изработка и на природата, то при нас най-вероятно ще намерите нещичко, което да усмихне деня ви, което да ви развълнува и да се превърне в част от ежедневието ви! :)

Отворени сме към всякакви идеи, защото знаем че Вие имате такива. Способни сме да разгърнем своите и вашите идеи и резултатът да е със своя индивидуална красота. Благодарни сме, че можем да споделяме нашето творчество с Вас! ♥ :)

Споделям Ви цитат от Ребека Джой Плет, която е изразила възможно най-точно посланието, което носи и въплъщава в себе си всяко едно произведение на творец:

"Когато купувате от независим артист, вие купувате повече от просто картина, разказ или песен. Купувате стотици часове експериментиране и хиляди грешки. Купувате дни, седмици, месеци, години неудовлетворение и моменти на истинска наслада. Купувате нощи, прекарани в тревоги за плащането на наема, достатъчно храна, достатъчно средства да нахраниш децата, птичките,... кучето. Не просто купувате нещо - купувате в същност парченце от сърцето, частица от душата, личните моменти от нечий живот. И най-важното - купувате на този артист повече време да прави нещата, които са страстта му, нещата, които правят всичко, написано по-горе да си струва страховете и съмненията, нещата които правят живота ЖИВ!"Ако искате да видите още от нашите творения, посетете нашата страница: https://www.facebook.com/SolAvisSpirit


Плащане и доставка на SolAvis Заплащането става в брой на куриера (наложен платеж).
Цената за доставката + наложения платеж формират крайната цена.

За поръчки по ваш дизайн или идея:
Пишете съобщение на страницата ни (www.facebook.com/SolAvisSpirit) или на личния ми профил (www.facebook.com/viki.e.petrova).

Куриерската услуга се поема от поръчителя, но тъй като имаме договор с Еконт, получавате 20% намаление от таксата за доставка. Лично аз препоръчвам изпращането да се извърши до офис на Еконт в съответния град, защото така излиза по-евтино за Вас поръчителите. Освен това, сами ще си вземете пратката в удобно време за Вас и така няма опасност да се разминете с куриерите, които обикновено минават през работно време по домовете.
Ето и списък с офисите на Еконт­: http://www.econt.com/offices/

Доставка:
* В случай, че сте поръчали налично бижу и сте споделили нужните ни данни (име, адрес и телефон), пратката пристига на следващия работен ден след като сме я пуснали.

*При поръчване на неналично бижу, изработката отнема различно време, в зависимост от сложността и спецификите на самата поръчка и от това колко сме заети с работа по други поръчки, но обиновено не повече от една седмица.


Допълнителна информация:
- При пратки, приети от офис в петък (които са от офис до адрес), за да бъдат доставени в събота е нужно да се добави допълнителна услуга "приоритет", със стандартен приоритетен час на доставка до 13 часа. Това допълнително оскъпява стойността на доставката. В случай, че пратката е от офис до офис, то тя ще може да бъде взета още в Съботния ден, но преди да е изтекло работното време на "Еконт".
- Съботният прием на пратки е с доставка в понеделник.
- За престой на пратка в офиса на Еконт след седмия работен ден, ще се наложи да заплатите складова такса, затова е препоръчително да си вземете пратката в рамките на 7 дена.
- Куриерските пратки се доставят на лицето, посочено като получател, на негов родител или близък.Приятно разглеждане на страничката! Чувствайте се свободни да задавате своите въпроси и чуденки относно всичко :)