10fingers.bg  
Как да купувам   Как да продавам   Работилница
Търсене
   
начало → SolAvis → плащане и доставки
Магазин

Събития

Собственост на
Информация за магазина
SolAvis
Остави следа...
Сподели във Facebook
 
...<3...

Всяко бижу създадено от дърво носи в себе си късче от вечния дух на природата, живеещ във всеки един от нас. И във всяко едно късче, било то и малко можем да припознаем нещо от себе си, дълбоко спотаено в душите ни, чиито порив ни кара да търсим, преоткриваме и създаваме. Затова се стараем всяко бижу сътворено от нас независимо от формата и окраската, която придобие, да запази духа на дървото и да съхрани посланието, в което правилният човек ще разпознае себе си.С думи прости, зад SolAvis стоим двама души. :)

Аз- Виктория, въплъщаваща духа в бижутата, творческият двигател, човекът с идеите... и моята здрава опора Валери, с чиято помощ и неотлъчна подкрепа, успяваме заедно да претворим въображението в реалност.

Стараем се да разгърнем цял един свят от творения, вдъхновен от най-необятната красота в нашия живот- природата.

Вярваме в силата на дребните неща- мил жест, широка усмивка или значим подарък, защото именно те оставят спомени след време. <3

Създаваме, за да радваме и да ни радват. :)


Плащане и доставка на SolAvis Заплащането става в брой на куриера (наложен платеж).
Цената за доставката + наложения платеж формират крайната цена.

За поръчки по ваш дизайн или идея:
Пишете съобщение на страницата ни (www.facebook.com/SolAvisSpirit) или на личния ми профил (www.facebook.com/viki.e.petrova).

Куриерската услуга се поема от поръчителя, но тъй като имаме договор с Еконт, получавате 10% намаление от таксата за доставка. Лично аз препоръчвам изпращането да се извърши до офис на Еконт в съответния град, защото така излиза по-евтино за Вас поръчителите. Освен това, сами ще си вземете пратката в удобно време за Вас и така няма опасност да се разминете с куриерите, които обикновено минават през работно време по домовете.
Ето и списък с офисите на Еконт­: http://www.econt.com/offices/

Доставка:
* В случай, че сте поръчали налично бижу и сте споделили нужните ни данни (име, адрес и телефон), пратката пристига на следващия работен ден след като сме я пуснали.

*При поръчване на неналично бижу, изработката отнема различно време, в зависимост от сложността и спецификите на самата поръчка и от това колко сме заети с работа по други поръчки, но обикновено не повече от една седмица.


Допълнителна информация:
- При пратки, приети от офис в петък (които са от офис до адрес), за да бъдат доставени в събота е нужно да се добави допълнителна услуга "приоритет", със стандартен приоритетен час на доставка до 13 часа. Това допълнително оскъпява стойността на доставката. В случай, че пратката е от офис до офис, то тя ще може да бъде взета още в Съботния ден, но преди да е изтекло работното време на "Еконт".
- Съботният прием на пратки е с доставка в понеделник.
- За престой на пратка в офиса на Еконт след седмия работен ден, ще се наложи да заплатите складова такса, затова е препоръчително да си вземете пратката в рамките на 7 дена.
- Куриерските пратки се доставят на лицето, посочено като получател, на негов родител или близък.Приятно разглеждане на страничката! Чувствайте се свободни да задавате своите въпроси и чуденки относно всичко :)