10fingers.bg  

Съобщение: Имаме обновен сайт който преди да заработи тук се намира на адрес 10fingers.tk. Там е нужна нова регистрация и качване на продуктите. Добавените продукти тук няма да се прехвърлят автоматично. Настоящата версия ще се запази до м.Март 2022 година. До тогава двата сайта ще работят като отделни.

Към обновената версия на сайта


Търсене
   
начало → SolAvis → плащане и доставки
SolAvis
Остави следа...
Сподели във Facebook
 
...<3...

Всяко бижу създадено от дърво носи в себе си късче от вечния дух на природата, живеещ във всеки един от нас. И във всяко едно късче, било то и малко можем да припознаем нещо от себе си, дълбоко спотаено в душите ни, чиито порив ни кара да търсим, преоткриваме и създаваме. Затова се стараем всяко бижу сътворено от нас независимо от формата и окраската, която придобие, да запази духа на дървото и да съхрани посланието, в което правилният човек ще разпознае себе си.С думи прости, зад SolAvis стоим двама души. :)

Аз- Виктория, въплъщаваща духа в бижутата, творческият двигател, човекът с идеите... и моята здрава опора Валери, с чиято помощ и неотлъчна подкрепа, успяваме заедно да претворим въображението в реалност.

Стараем се да разгърнем цял един свят от творения, вдъхновен от най-необятната красота в нашия живот- природата.

Вярваме в силата на дребните неща- мил жест, широка усмивка или значим подарък, защото именно те оставят спомени след време. <3

Създаваме, за да радваме и да ни радват. :)


Плащане и доставка на SolAvis Заплащането става в брой на куриера (наложен платеж).
Цената за доставката + наложения платеж формират крайната цена.

За поръчки по ваш дизайн или идея:
Пишете съобщение на страницата ни (www.facebook.com/SolAvisSpirit) или на личния ми профил (www.facebook.com/viki.e.petrova).

Куриерската услуга се поема от поръчителя, но тъй като имаме договор с Еконт, получавате 10% намаление от таксата за доставка. Лично аз препоръчвам изпращането да се извърши до офис на Еконт в съответния град, защото така излиза по-евтино за Вас поръчителите. Освен това, сами ще си вземете пратката в удобно време за Вас и така няма опасност да се разминете с куриерите, които обикновено минават през работно време по домовете.
Ето и списък с офисите на Еконт­: http://www.econt.com/offices/

Доставка:
* В случай, че сте поръчали налично бижу и сте споделили нужните ни данни (име, адрес и телефон), пратката пристига на следващия работен ден след като сме я пуснали.

*При поръчване на неналично бижу, изработката отнема различно време, в зависимост от сложността и спецификите на самата поръчка и от това колко сме заети с работа по други поръчки, но обикновено не повече от една седмица.


Допълнителна информация:
- При пратки, приети от офис в петък (които са от офис до адрес), за да бъдат доставени в събота е нужно да се добави допълнителна услуга "приоритет", със стандартен приоритетен час на доставка до 13 часа. Това допълнително оскъпява стойността на доставката. В случай, че пратката е от офис до офис, то тя ще може да бъде взета още в Съботния ден, но преди да е изтекло работното време на "Еконт".
- Съботният прием на пратки е с доставка в понеделник.
- За престой на пратка в офиса на Еконт след седмия работен ден, ще се наложи да заплатите складова такса, затова е препоръчително да си вземете пратката в рамките на 7 дена.
- Куриерските пратки се доставят на лицето, посочено като получател, на негов родител или близък.Приятно разглеждане на страничката! Чувствайте се свободни да задавате своите въпроси и чуденки относно всичко :)