10fingers.bg  

Съобщение: Имаме обновен сайт който преди да заработи тук се намира на адрес 10fingers.tk. Там е нужна нова регистрация и качване на продуктите. Добавените продукти тук няма да се прехвърлят автоматично. Настоящата версия ще се запази до м.Март 2022 година. До тогава двата сайта ще работят като отделни.

Към обновената версия на сайта


Търсене
   
начало → Kate Land Lovemade → плащане и доставки
Kate Land Lovemade Сподели във Facebook
 
Kate Land Lovemade, е on-line магазинче за ръчно правено, авторско творчество. Всичко, което виждате тук, е изработено от сърце, с две ръце. Това прави всяко творение уникално и неповторимо. Защото това е не просто работа, а желание... Желание да ви усмихна, да ви върна вярата, да ви дам надежда и да ви подаря частица от себе си, с любов.

В случай, че искате да накарате някого да се почувства по-специален, като му подарите нещо уникално, създадено специално за него, не се колебайте да ме потърсите.

Чувствайте се свободни да се свържете с мен, за всяка Ваша идея, препоръка или предложение. Ще се радвам да отговоря на всички предизвикателства и желания. Заедно можем да творим чудеса всеки ден!Нещата, които виждате тук са налични и бихте могли да ги получите в рамките на 2 работни дни.Ако искате да се запознаете с цялото ми творчество и историята на представените творения, може да надникнете в блогът и фейсбук страницата ми:

http://kkateland.blogspot.com/

https://www.facebook.com/KKateLand/


Плащане и доставка на Kate Land Lovemade Доставката се извършва с куриерски фирми до адрес, посочен от клиента. Доставката е за сметка на поръчителя. Плащането се извършва с наложен платеж.
Пратките се изпращат по предпочитана от Вас куриерска фирма. В случай, че изберете услугите на Еконт Експрес, пратките ще бъдат изпратени от офис на куриера.

За наличните картички, изпращането ще бъде организирабо в срок до 3 работни дни.
За индивидуални поръчки, изпращането се съобразява със срока за изработка, в зависимост от натовареността към момента на поръчката, до 10 работни дни.