10fingers.bg  
Как да купувам   Как да продавам   Работилница
Търсене
   
начало → Kate Land Lovemade → плащане и доставки
Kate Land Lovemade Сподели във Facebook
 
Kate Land Lovemade, е on-line магазинче за ръчно правено, авторско творчество. Всичко, което виждате тук, е изработено от сърце, с две ръце. Това прави всяко творение уникално и неповторимо. Защото това е не просто работа, а желание... Желание да ви усмихна, да ви върна вярата, да ви дам надежда и да ви подаря частица от себе си, с любов.

В случай, че искате да накарате някого да се почувства по-специален, като му подарите нещо уникално, създадено специално за него, не се колебайте да ме потърсите.

Чувствайте се свободни да се свържете с мен, за всяка Ваша идея, препоръка или предложение. Ще се радвам да отговоря на всички предизвикателства и желания. Заедно можем да творим чудеса всеки ден!Нещата, които виждате тук са налични и бихте могли да ги получите в рамките на 2 работни дни.Ако искате да се запознаете с цялото ми творчество и историята на представените творения, може да надникнете в блогът и фейсбук страницата ми:

http://kkateland.blogspot.com/

https://www.facebook.com/KKateLand/


Плащане и доставка на Kate Land Lovemade Доставката се извършва с куриерски фирми до адрес, посочен от клиента. Доставката е за сметка на поръчителя. Плащането се извършва с наложен платеж.
Пратките се изпращат по предпочитана от Вас куриерска фирма. В случай, че изберете услугите на Еконт Експрес, пратките ще бъдат изпратени от офис на куриера.

За наличните картички, изпращането ще бъде организирабо в срок до 3 работни дни.
За индивидуални поръчки, изпращането се съобразява със срока за изработка, в зависимост от натовареността към момента на поръчката, до 10 работни дни.