10fingers.bg  
Как да купувам   Как да продавам   Работилница
Търсене
   
начало → Djidji Bidji Things → плащане и доставки
Djidji Bidji Things
Животът е прекалено кратък, за да се вписваш в тълпата!
Сподели във Facebook
 
В Djidji Bidji Things имате възможността да откриете точното допълнение към вашият индивидуален стил. Ние предлагаме ръчно изработени бижута от различни материали, ръчно рисувани дрехи и предмети. Всеки продукт е уникат, гордо носещ духът на индивидуализма.Можете да ни откриете и във facebook - http://www.facebook.com/#!/pages/Djidji-Bidji-Things/304036352967069.както и на e-mail: vizi@abv.bg


Плащане и доставка на Djidji Bidji Things ПЛАЩАНЕ

Плащането на направената от Вас поръчка се осъществява, чрез наложен платеж при доставка на поръчката.


ДОСТАВКА

Доставката се извършва, чрез куриерска фирма ЕКОНТ до удобен за Вас офис на куриера или посочен от Вас адрес за доставка.

*** Тук може да откриете адрес на удобен за Вас офис на куриерска фирма ЕКОНТ: http://www.econt.com/offices/ ***

Цената на доставката се заплаща от клиента при доставка на поръчката, съгласно цените за доставка на куриерска фирма ЕКОНТ.

*** При поръчка на стойност над 50 лв., доставката (в рамките на страната) се поема от Djidji Bidji Things!***


УСЛОВИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ и ПОЛУЧАВАНЕ на ПОРЪЧКА

Наличните продукти могат да бъдат изпратени в рамките на 1 ден, след получаване на заявка за поръчка. Срокът за получаването на изпратената поръчка, зависи от условията за доставка на куриерска фирма ЕКОНТ - стандартно между 1 и 3 дни, след изпращане на поръчката.
Тъй като всеки наш продукт е ръчно изработен уникат, неналичните артикули могат да бъдат изработени в рамките на 1 - 5 дни, в зависимост от наличието на съответните материали и сложността на изработка.

*** При избор от Ваша страна на неналичен към момента наш продукт, моля не се колебайте да потърсите допълнителна информация, като се свържете с нас тук, на посоченият от нас e-mail или във facebook - https://www.facebook.com/pages/Djidji-Bidji-Things/304036352967069 ***