10fingers.bg  
Как да купувам   Как да продавам   Работилница
Търсене
   
начало → Decorra Handmade → Подаръци за Мъж

Подвързия за книга от плат Пътешественик

Продаден
    
Продукта е продаден или е изтеглен от продажба!


Подвързия за книга от плат Пътешественик

Ръчно изработена Подвързия за книга Пътешественик, изработена от плътен плат със състав памук-полиестер, част от колекцията Decorra Moda Men. Тази дрешка от плат ще направи четенето на книги още по-приятно и няма опасност да подминете последната прочетена страница. От външната лицева страна има няколко оформени отворчета от син плат с различна ширина, на които може да се закачат очила, химикал или друг употребяван предмет за четене като книгоразделител. Един атрактивен и практичен продукт с морска тематика и елементи, подходящи за подарък на мъж. Текстилната подвързия за книги е подходяща за формат 17 х 24 см.

Подвързия за книга Пътешественик е оригинален подарък за мъжът моряк, капитан, именник на Никулден, рожденник, съпруг, приятел, бизнес партньор и др. Подвързията лесно може да се трансформира в пижама на любимите бележници, тефтери, тетрадки и др. подобни. Тази атрактивна мека рокля за книга ще придаде свежест на любимите четива и приятно усещане при ползване. Носи настроение и самочувствие на своя притежател и го кара да се чувства специален.

ПОДВЪРЗИЯТА СЕ ИЗРАБОТВА ПО ЗАЯВКА със същите или други материали!

See more at: http://decorra.eu/Podvyrziya-za-kniga-Pyteshestvenik-decorra

***
НИЕ ДЪРЖИМ НА ОПАКОВКАТА!

ВСЕКИ поръчан от нас продукт, получавате с напълно безплатна опаковка във вид на подаръчна хартиена чанта, кутия или тишу + подходяща панделка.

СРОКОВЕТЕ, които имаме за ИЗРАБОТКА ако продукта е изчерпан или различен са едни от най-кратките - от 3 до 5 работни дни.Подвързия за книга от плат Пътешественик
Подвързия за книга от плат Пътешественик
 
Магазин

Decorra Handmade
Пазаруването в Decorra е приятно и води до пристрастяване!
Табакера Decorra Елеганс слим
Текстилен Кейс за очила Винтидж сини рози

4
продуктa
Дамски ключодържател Макове
Поздравителна картичка Слънчогледи


Информация за магазина

Отворен на 09 Април, 2016
Плащане и доставка
84 продажби
4 харесвания
4 публикувани статии


Собственост на

Decorra Handmade
Варна

Любими
Отзиви: 4, 100%