10fingers.bg  
Как да купувам   Как да продавам   Работилница
Търсене
   
начало → Decorra Handmade → Чанти, Портмонета

Дамско Портмоне от плат с две лица

171 разглеждания    1 харесване
    
Продукта е продаден или е изтеглен от продажба!


Дамско Портмоне от плат с две лица

Бутиково Дамско Портмоне с две лица и различни джобчета, изработено от нежен плат със състав памук - полиестер и оригинален принт. Един бутиков моден аксесоар от плат, част от Колекцията Decorra Lady "Специално за теб!", който има джоб за мобилен телефон, отделение за поставяне пакетче с носни кърпички, кутия слим цигари, табакера или дребни вещи, джоб с копче за прибиране на важни документи, карти и други бележки, джоб с цип за пари и монети и др. Най-важното е, че всеки сам е дизайнера и организатора на реда, защото портмонето може да се подреди и сгъне така както на вас е най - удобно и практично. Размери в сгънат вид: 11 х 18 см.

* ИЗРАБОТВА СЕ ПО ЗАЯВКА!

Текстилно Дамско Портмоне с две лица има две лица, едната от които се състои от 1 хоризонтален джоб за парични средства и монети, а другия е максимална ширина 9 см. за мобилен телефон или документи със затваряне с велкро лепенка. На другата лицева страна има ляво джобче с ширина 11 см. за поставяне на кутия или табакера със слим цигари, карти, бележки и др. важни неща като дясното джобче с ширина 11 см., което се закопчава с копченце.

See more at: http://decorra.eu/Neseseri-Chanti/damsko-portmone-s-dve-lica-decorra

***
НИЕ ДЪРЖИМ НА ОПАКОВКАТА!

ВСЕКИ поръчан от нас продукт, получавате с напълно безплатна опаковка във вид на подаръчна хартиена чанта, кутия или тишу + подходяща панделка.

СРОКОВЕТЕ, които имаме за ИЗРАБОТКА ако продукта е изчерпан или различен са едни от най-кратките - от 3 до 5 работни дни.Дамско Портмоне от плат с две лица
Дамско Портмоне от плат с две лица
Дамско Портмоне от плат с две лица
 
Магазин

Decorra Handmade
Пазаруването в Decorra е приятно и води до пристрастяване!
Табакера Decorra Елеганс слим
Текстилен Кейс за очила Винтидж сини рози

4
продуктa
Дамски ключодържател Макове
Поздравителна картичка Слънчогледи


Информация за магазина

Отворен на 09 Април, 2016
Плащане и доставка
84 продажби
4 харесвания
4 публикувани статии


Собственост на

Decorra Handmade
Варна

Любими
Отзиви: 4, 100%