10fingers.bg  
Как да купувам   Как да продавам   Работилница
Търсене
   
начало → Decorra Handmade → Чанти, Портмонета

Дамско Шаби Шик Портмоне от плат с огледало

165 разглеждания    1 харесване
    
Продукта е продаден или е изтеглен от продажба!


Дамско Шаби Шик Портмоне от плат с огледало

Ръчно изработено Шаби-Шик Портмоне с огледало от дизайнерски плат с компактни размери 11.5 х 20 см.Функционалност на представянето и практичност на оформянето. С този моден аксесоар редът в дамската чанта ще е гарантиран, а гримирането на всяка жена ще става с лекота, тъй като най-нужните принадлежности може да се съхраняват вътре в портмонето.

Шаби - Шик Портмоне има кръгло огледало с диаметър 8 см., малко джобче за поставяне на визитки или карти за разплащане с размери 9.5 х 7 см., а от другата страна 2 джобчета, всеки от които с размери 8.5 х 6 см. и голям джоб с цип с размери 10 х 17.5 см. Закопчаването става с помощта на велкро лепенка фино скрита под панделката от същия плат.

Кокетно с неповторимо Шаби Шик излъчване, това портмоне е подходящо за съхранение на пари, дребни ващи, козметични, лекарствени или медицински продукти. Удобно при пътуване, не заема много място в чантата или куфара. Може да се ползва и у дома, поставено или закачено на тоалетката в спалнята или в банята.

See more at: http://decorra.eu/Neseseri-Chanti/Shabi-Shik-Portmone

***
НИЕ ДЪРЖИМ НА ОПАКОВКАТА!

ВСЕКИ поръчан от нас продукт, получавате с напълно безплатна опаковка във вид на подаръчна хартиена чанта, кутия или тишу + подходяща панделка.

СРОКОВЕТЕ, които имаме за ИЗРАБОТКА ако продукта е изчерпан или различен са едни от най-кратките - от 3 до 5 работни дни.Дамско Шаби Шик Портмоне от плат с огледало
Дамско Шаби Шик Портмоне от плат с огледало
 
Магазин

Decorra Handmade
Пазаруването в Decorra е приятно и води до пристрастяване!
Табакера Decorra Елеганс слим
Текстилен Кейс за очила Винтидж сини рози

4
продуктa
Дамски ключодържател Макове
Поздравителна картичка Слънчогледи


Информация за магазина

Отворен на 09 Април, 2016
Плащане и доставка
84 продажби
4 харесвания
4 публикувани статии


Собственост на

Decorra Handmade
Варна

Любими
Отзиви: 4, 100%