10fingers.bg  
Как да купувам   Как да продавам   Работилница
Търсене
   
начало → Светулка → всички продукти

Костенурките нинджа

599 разглеждания    0 харесвания
    
Продукта е продаден или е изтеглен от продажба!


Костенурките нинджаИзцяло изработени от прежда, 100% ръчна изработка. Размер: диаметър 8 см. Могат да се ползват и като антистрес топки. 4 броя за 17 лв.

Леонардо - Лидерът на костенурките, Леонардо е смел, решителен и отдаден ученик на бойните изкуства. Верен привърженик на Бушидо, той има силно чувство за чест и справедливост. Той носи синя маска и чифт катани. Кръстен е на Леонардо да Винчи.

Рафаел - Анти-героят на екипа, Рафаел има агресивна натура и рядко се колебае да нанесе първия удар. Личността му е агресивна, саркастична и пълна с гняв. Той носи червена маска и чифт саи. Кръстен е на Рафаело Санцио.

Микеланджело - Общителният Микеланджело осигурява хумора. Освен, че обича да чете комикси и да яде пица, тази костенурка има и приключенска страна. Най-добре познат е с репликата си „Кауабанга!“. Той носи оранжева маска и чифт нунчакута. Кръстен е на Микеланджело Буонароти.

Донатело - Брилянтният учен, изобретател и разбирач по технологии, Донатело има репутация на нещо като щедър човек. Той е най-малко избухливата костенурка, предпочитайки да разрешава проблемите с интелекта си. Той носи лилава маска и тояга бо. Кръстен е на Донато ди Николо ди Бето Барди.
Костенурките нинджа
Костенурките нинджа
Костенурките нинджа
Костенурките нинджа
 
Магазин

СветулкаИнформация за магазина

Отворен на 12 Февруари, 2013
Плащане и доставка
8 продажби
12 харесвания
0 публикувани статии


Собственост на

Светулка
гр. София

Любими
Отзиви: 1, 100%