10fingers.bg  

Съобщение: Имаме обновен сайт който преди да заработи тук се намира на адрес 10fingers.tk. Там е нужна нова регистрация и качване на продуктите. Добавените продукти тук няма да се прехвърлят автоматично. Настоящата версия ще се запази до м.Март 2022 година. До тогава двата сайта ще работят като отделни.

Към обновената версия на сайта


Търсене
   
начало → МСМ Принт - заготовки за декупаж → Материали за отливки, молдове

Eпоксидна смола ArtResin® за гланцово покритие на картини - 236 мл

1521 разглеждания    1 харесване
    
Продукта е продаден или е изтеглен от продажба!


Eпоксидна смола ArtResin® за гланцово покритие на картини - 236 мл

Eпоксидна смола ArtResin® за гланцово покритие на картини - 236 мл
разфасовка: 236мл
Смеси силикон и катализатор 1: 1 по обем. Използвайте оразмерени мерителни чашки.
Време за съхнене:
- 5-8 часа за изсъване на допир
- 24 часа за търдо покритие
- 72часа за пълно втвърдяванепри 25 ° C

Ако искате да добавите красива ясна, гланцирана UV устойчива художествена покривна смола към вашите произведения на изкуството, снимки или други творчески проекти, тогава световноизвестният ArtResin предлага ненадмината производителност, съчетана с невероятна лекота на използване, за перфектни резултати, всеки път.

ArtResin е двукомпонентна епоксидна смола с лесно съотношение на смесване 1: 1 по обем. Неговата уникална формулировка означава, че смолата се саморазлива, за да образува перфектно плоско, бляскаво покритие без никакви повърхностни несъвършенства (понякога известни като руж) или захванат въздух. Ако се появят въздушни мехурчета, леко фламбиране над парчето обикновено е всичко, което е необходимо, за да ги освободите.

Веднъж изсъхнал, ArtResin осигурява супер бистра, полуеластична смола за покритие на изкуството, която няма да се свива, изкривява или жълта с течение на времето.

ArtResin използва прост съотношение на смесване 1: 1 по обем. Смесете толкова много смола, колкото ви е необходима, като измерите еднакви части от смола и втвърдител, след което ги съчетайте внимателно и бъркайте в продължение на няколко минути. Веднъж смесени, ArtResin може да се излива върху много видове произведения на изкуството, фотографии, стикери, значки и много други.

ArtResin не е пожълтяващ и е единствената прозрачна покривна смола с HALS технология
ArtResin е създаден от художници, за художници и като такъв приоритет номер едно винаги е бил да се гарантира, че ArtResin изглежда толкова добър в следващите години, както го прави, когато го излеете за пръв път. За да постигне това, ArtResin използва уникална HALS технология, която е изключително ефективен стабилизатор на светлината, позволявайки на ArtResin да стартира ясни и да остане чист толкова дълго, колкото е възможно.

ArtResin е нетоксичен и безопасен за употреба
Еднозначно, ArtResin е сертифицирана "нетоксична" изкуствена смола, когато се използва по предназначение. Съответства на ASTM D4236, което е американска сертификация, което означава, че е безопасно за домашна употреба. Той не съдържа разтворители, не произвежда ЛОС или дим и не е запалим. Въпреки че ArtResin не е токсичен, трябва винаги да следвате предпазните мерки за здравословно състояние; носете ръкавици и работете в добре вентилирана зона. За подробна информация за здравето, моля, вижте SDS на ArtResin.

ArtResin е красива - перфектни лъскави резултати всеки път
ArtResin прави нещата да изглеждат фантастични. Едно перфектно, супер лъскаво покритие може да превърне акварелите, маслата, смесените медии, фотографиите, детските шедьоври, всъщност почти всеки творчески проект по нови вълнуващи начини. Щом започнете да експериментирате с ArtResin върху вашите произведения на изкуството или занаятите, единствената граница е вашето въображение, а ако сте професионален художник или художествен печат, ще откриете, че ясният епоксиден арт на ArtResin за изкуство може значително да увеличи стойността на вашия работа.

За бърз справочник за приблизителното покритие на всеки пакет вижте по-долу:

ArtResin® Разходна норма в квадарани метри (метрично)
Комплект проби от 236 мл 35 см х 35 см
ArtResin 964ml Стартов комплект 0.7sqm
ArtResin 3.78L Студио Kit 3sqm
ArtResin 7.56L професионален комплект 6sqm
Само справочник. Точното покритие ще зависи от това колко дебели искате покритие от гланцирана смола и от вида на носителя, който покривате.Eпоксидна смола ArtResin® за гланцово покритие на картини - 236 мл
Eпоксидна смола ArtResin® за гланцово покритие на картини - 236 мл
Eпоксидна смола ArtResin® за гланцово покритие на картини - 236 мл
Eпоксидна смола ArtResin® за гланцово покритие на картини - 236 мл
 
Магазин

МСМ Принт - заготовки за декупаж
Вашите заготовки са наше задължение!
Xencast P2 - бързо съхнеща полиуретанова смола за леене Resin 1kg пакет
Плочка за декупаж - пано - 2 х  16 х 9см - RP2169     Плочка за декупаж - пано - 2 х 16 х 9см - RP29

218
продуктa
Плочка за декупаж - пано - 1 х 16 х 9см - RP1916
Плочка за декупаж - пано - 2 х 16 х 16см - RP21616
Плочка за декупаж - пано 2 х 21 х 21см - RP22121
Плочка за декупаж - пано 3 х 21 х 21см - RP32121
Дървени плочки "КАПКА" - 4 х 2,3см. комплект 10бр. - F4023
Дървени плочки "ЕЛИПСА" 3,5 х 2,8см -  комплект 10бр. - F3528


Информация за магазина

Отворен на 02 Май, 2015
Плащане и доставка
1347 продажби
45 харесвания
0 публикувани статии


Собственост на

mcmprint
София

Любими
Отзиви: 41, 100%