10fingers.bg  
Как да купувам   Как да продавам   Работилница
Търсене
   
начало → EklektikFun → Чанти

Сак "Жълтата подводница"

39 разглеждания    0 харесвания
    
48.00 лв
    
Налични: 1 бр.


Сак "Жълтата подводница"

Този цилиндричен сак, също като песента на Бийтълс, вдъхва радост, оптимизъм и енергичност. На пръв поглед еклектичното съчетание на световни религиозни символи всъщност утвърждава факта, че всички ние обитаваме една планета, всички ние живеем в жълтата подводница. И ако надникнем през илюминаторите в човешката душа, не сме ли всички ние деца по сърце?

Но нека бъдем практични. Сакът е доста голям с вместимост 34 литра; диаметърът на страничните панели е 26 см, дължината му е 60 см. Подходящ е за дълго пътуване, кратък излет или посещение във фитнеса или йога студиото.

Всички шевове са двойни, подплатен е с подлепващо за куфари и 100% памучен хастар. Всички критични точки са двойно и тройно подсилени. Металните халки и карабини, както и саковата лента са солидни. Основният плат е дък (тефлониран док). Всичко това прави сака изключително издръжлив и дълготраен. С една дума - няма късане. Затваря се с цип, а външният джоб - с велкро. Може да се почиства с влажна гъба или кърпа, на химическо чистене или вероятно дори да се пере - не съм пробвала с готовия сак.

Практичност не винаги означава черно, кафяво или каки. Защо да не внесем цвят и ведри усмивки в живота си?Сак "Жълтата подводница"
Сак "Жълтата подводница"
Сак "Жълтата подводница"
Сак "Жълтата подводница"
Сак "Жълтата подводница"
Сак "Жълтата подводница"
 
Магазин

EklektikFun

Раница Тропикана
Бохо медальони

20
продуктa
Хобо чанта Тотем
Обеци раковини от истински седеф
Официална чанта ветрило
Сак "Жълтата подводница"
Портмоне мини раничка с ключодържател
Имитация на тюркоаз


Информация за магазина

Отворен на 05 Април, 2019
Плащане и доставка
0 продажби
0 харесвания
0 публикувани статии


Собственост на

EklektikFun

Любими
Отзиви: 0, 100%