10fingers.bg  

Съобщение: Имаме обновен сайт който преди да заработи тук се намира на адрес 10fingers.tk. Там е нужна нова регистрация и качване на продуктите. Добавените продукти тук няма да се прехвърлят автоматично. Настоящата версия ще се запази до м.Март 2022 година. До тогава двата сайта ще работят като отделни.

Към обновената версия на сайта


Търсене
   
начало → Бензайтен → Колиета

Бароково колие

589 разглеждания    0 харесвания
    
75.00 лв
    
Налични: 1 бр.


Бароково колие

Бароково колие, изплетено от халкички, със Соколово око. Дължина 46 см. Колието е изработено от сребриста медна тел, изплетено е от халкички във византийска плетка. Висулката е от тъмно синьо Соколово око.
Този камък помага да се видят нещата в перспектива, да се види цялата ситуация. Той помага да видим всичко ясно и от далеч, като от соколов поглед. Този камък често се използва да се балансира песимистичното поведение и следователно разсейва негативната енергия и мисловните шаблони, асоциирани с нея. Този камък ни помага да видим емоционалните блокажи, които може да са залегнали дълбоко в нашата психика. Той се използва от хора, които обвиняват другите за техните проблеми, а не могат да видят техните собствени проблеми директно.Бароково колие
Бароково колие
Бароково колие
Бароково колие
Бароково колие
 
Магазин

Бензайтен
Радвай се на красотата!
Бароково колие
 

1
продукт


Информация за магазина

Отворен на 14 Декември, 2012
Плащане и доставка
5 продажби
7 харесвания
0 публикувани статии


Собственост на

kostadinka
Добрич

Любими
Отзиви: 0, 100%