10fingers.bg  
Как да купувам   Как да продавам   Работилница
Търсене
   
начало → ViliLL Style
ViliLL Style
Изделия 100% ръчна изработка от душа и сърце!
Сподели във Facebook
 
Здравейте ценители на изделията ръчна изработка!Изненадайте любимите си хора или зарадвайте себе си с изделие 100% ръчна изработка!

Всяко изделие, което се ражда 100% от ръцете ми, носи своя душа и харизма, както и частица от мен. Сътворено е с много любов, от качествени материали, в чиста среда.

При интерес,запитвания и поръчки- доверете се на "Люлякова стихия- ВилиЛЛ" ЕООД! Свържете се по удобен за Вас начин с мен- на 1 клик разстояние съм- тук или на:

-e-mail: vilillstyle@gmail.com.

-gsm:0897028660. Пишете ми и във Viber.

-Facebook-страница: Vili LL StyleПоръчката пътува към Вас с Еконт, до офис, на територията на България; с опция "Преглед".

Плащане- при получаване.

Доставка- за сметка на КЛИЕНТА и НЕ е включена в цената на изделието.Благодаря Ви за посещението!PS.В случай, че избраният от Вас продукт не ми е наличен в момента, желаете повече от 1 брой или друго обстоятелство- свържете се по удобен за Вас начин с мен за уточняване на подробности. Отговарям при първа възможност.

В зависимост от продукта е различно и времето за изработването му.В случай, че изберете обаждане по телефон и не успеете- опитайте отново или имайте търпение- връщам обаждане при първа възможност при получаване на служебно известие от оператор. Има понякога проблем с обхвата, въпреки че съм в населено място. Предварително се извинявам за възможното неудобство!

Може да ми пишете и във Viber.Благодаря за разбирането!

Сортирай по:     Дата на публикуване    Най-ниска цена    Най-висока цена