10fingers.bg - Блог
Търсене

Училище! Училище, здравей!

16 Август, 2017   |   550  |   0  |   0

   Сподели във Facebook


Училище! Училище, здравей!

На училище да тръгна и да гушна своите учебници в ръка. Удобни, меки подвързии, моливници и органайзери, скицници от плат за рисуване и занималня.

Всичко ей това, да си нося на училище сега! Искам пак да съм в училище с тези тъй прекрасни мои помагала.


Здравейте, мами и татковци!


И тази година сме готови да Ви предложим интересни и различни предложения за Вашите деца, които ще тръгнат на училище или вече са ученици.

Да прекрачат прага на ученическата стая и да тичат смело в училищния двор е не само тръпка, но и ново начало. За удобство на Вашите момичета и момчета сме разработили специална линия с изделия, които да направят ученето едно от най-приятните занимания, а ходенето на училище с желание.


Нашата специална оферта включва единични бройки и разнообразни комбинации на артикули с тема училище - книгоразделители, сгъваеми моливници мобилни органайзери за занималня или талантливи художници, ключодържатели и ученически картички.

Детският органайзер за училище, занималня и приложни изкуства, още творчески несесер е оригинален начин да се съберат рисувателните пособия на едно място. В него може да се подредят цветни моливи, пастели, флумастери, блокче за рисуване, скицник или книжка за оцветяване. Всички необходими ученически помагала и пособия за занимания на детето първокласник ще бъдат на едно място.

Благодарение на своите компактни размери в сгънато състояние - 25 х 35 см., този креативен несесер от плат с лекота може да бъде прибран във всяка детската раница или чанта. Едно удобно ученическо пособие за деца, което е така организирано, че максимално да улеснява своите притежатели при ползване. Да не се претоварва с предмети за да не тежи при носене.

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА, за да ги получите навреме за повода! Поръчайте сега, преди старта на новата учебна година!


Ако имате въпроси, не се колебайте да ни попитате! - 0887 193 608


Ако искате да ни пишете, не чакайте, а го направете! - sales@decorra.eu

Ако искате да ни последвате, не губете време, а ни последвайте! - https://www.facebook.com/decorra.eu/


Ваши Decorra HandMade


   Сподели във Facebook

Коментар