10fingers.bg - Блог
Търсене

Какво мога да изработя с лазерна машина?

10 Януари, 2019   |   664  |   0  |   0

   Сподели във Facebook

Лазерният гравир Formatec 40W лесно може да гравира текст или лого върху дърво, кожа, стъкло и неръждаема стомана. Изрязването на хартия, шперплат и плексиглас до 3 мм не е проблем за машината. С тази чудесна техника можете лесно да изработите сватбени покани или пък красиви картонени торти. Имайте предвид, че за най-добри резултати се използва картон с по-тъмен нюанс. 


Първо трябва е да изработите дизайна във векторен формат или да изтеглите готов от интернет. После поставяте материала в леглото на машината и от програмата избирате изрязване.Софтуера управлява машина като принтер. Програмата работи с  DXF, AI, SVG файлове. Изрязването на шперплат или плексиглас е по-същият начин, но на по-висока мощност.За гравиране на снимки или текст може да се използват растерни файлове с формат BMP и JPG.


Ако искате да се сдобиете с нов помощник във Вашата работилница можете да разгледате машината тук.

http://formatec-cnc.com/laser-gravirane-izriazvane-co2-40w/
Цената е 1550 лв. Гаранция 1 година, а на лазерният източник е 3 месеца. Той се води консуматив и се сменя на 800 часа.
Предлагат се лазерни машини с по-голяма мощност, такива с вграден компютър и с възможност за гравиране върху обли детайли – чаши и бутилки.

http://formatec-cnc.com/laser-gravir-co2-50w-staklo-pechati-darvo-metal/

А за тези които желаят да гравират само върху дърво или кожа предлагаме лазерна машина с олекотена конструкция на намалена цена от 600 до 900.00 лв.

http://formatec-cnc.com/laseren-gravir-mashina-lazer-snimki-darvo/

   Сподели във Facebook

Коментар