10fingers.bg - Блог
Търсене

Как да не плащаш пълната цена, когато пазаруваш онлайн

17 Септември, 2020   |   285  |   0  |   0

   Сподели във Facebook

За новата концепция на "Промо кодовете". Какво са те и как да ги използваме?

Промо кодовете (или още наричани кодове за отстъпка) са комбинация от букви и цифри, която ви дава някакво намаление или бонус (например безплатна доставка) за определен онлайн магазин. Всеки онлайн магазин сам определя комбинацията от букви и цифри, както и процента отстъпка, която ще получите като използвате промо кода. Промо кода обикновено важи само за определен период от време, след което вече не може да бъде използван.


Използването на код за намаление всъщност е доста просто. Процеса се състои от три стъпки.

  1. Копирате промо кода от мястото, където сте го намерили
  2. Поставяте промо кода в предназначеното за него поле в количката на онлайн магазина.
  3. Получавате обещаната отстъпка.

Много е важно да използвате промо кода спрямо неговите характеристики. Както вече казахме, промо кода може да важи само за определена категория, или за поръчки над (например) 89лв. В такъв случай, ако вие направите поръчка за (например) 50лв и опитате да използвате промо кода, той няма как да ви даде съответната отстъпка. Защо онлайн магазините предлагат промо кодове?

ова е един от най-често задаваните въпроси от потребителите. Каква е ползата да се предлага промо код, вместо традиционната отстъпка, която и физическите магазини постоянно предлагат. Отговорът на този често задаван въпрос всъщност е доста интересен. 


След дълги проучвания е установено, че използването на промо код ни прави толкова щастливи, колкото и това да получим физически подарък. Именно затова онлайн магазините, предпочитат да предоставят на своите потребители промо код, вместо класическото намаление – за да ги направят по-щастливи и да увеличат вероятноста даденият потребител да се върне в онлайн магазина и да закупи още нещо.


Как да получавам известия за промо кодове?

Най-доброто място за получаване на известия за най-актуалните промо кодове несъмнено е SAVE-BG. Промо кодовете там се обновяват всекидневно, като там може да следите кодове за отстъпка за над 40 от най-големите Български онлайн магазини. SAVE-BG са се постарали да направят следенето за промо кодове възможно най-лесно за нас, потребителите. Може да получавате известия по имейл, като се абонирате за техният бюлетин. Може да влезете в тяхната Вайбър група, както и разбира се просто да следите сайта им или да изтеглите мобилните приложения за AppStore или Google Play. 
Линк към SAVE-BG: 

https://www.save-bg.com  


   Сподели във Facebook

Коментар