10fingers.bg  

Съобщение: Имаме обновен сайт който преди да заработи тук се намира на адрес 10fingers.tk. Там е нужна нова регистрация и качване на продуктите. Добавените продукти тук няма да се прехвърлят автоматично. Настоящата версия ще се запази до м.Март 2022 година. До тогава двата сайта ще работят като отделни.

Към обновената версия на сайта


Търсене
   
 

Mагазин Бижута уникати
Бижута уникати за всеки.
Профилът на Антонина
За мен Здравейте,
Винаги съм харесвала индивидуалността да притежаваш нещо което другите нямат и да е само твое. Бижу което да характеризира теб и всички да се възхитят като го видят. Това ме накара да опитам и да изработвам сама бижута само за мен. Хоби със сигурност , но защо да не се опита и бизнес малък, но да накараш клиента да се почувства специален с твое бижу е още по вдъхновяващо. Затова започнах и опитвам все повече нови неща.
Благодаря, че се спряхте на моите бижута! Как да поръчате продукт от магазина? Това може да стане, след като натиснете бутона в червен цвят" Купи". Ако имате нужда от повече информация за продаваните от мен артикули, моля, напишете ми съобщение! Желаното от Вас бижу, ще бъде изпратено чрез Еконт!
Изпращам Ви линк да посетите и страницата ми във фейсбук . Там може да следите всяко мое творение. https://www.facebook.com/pages/Ju-biju-jewelry-Tancheva/468027363311171
Приятно пазаруване:)
Регистриран на 08 Януари, 2013
      Магазин    Виж още
Великденски гномчета
Великденски венец.
Кукла

8
продуктa
Комплект калъфки "Влюбените мишоци"
Комплект Сияна
Кукла Роузи
Рисувана блуза с Мини

Любими продукти    Виж още
Чаена къщичка от 3мм шперплат - 8585TEA
Къщичка за чай от МДФ 6мм - 9024Н
 

2
продуктa