10fingers.bg  

Съобщение: Имаме обновен сайт който преди да заработи тук се намира на адрес 10fingers.tk. Там е нужна нова регистрация и качване на продуктите. Добавените продукти тук няма да се прехвърлят автоматично. Настоящата версия ще се запази до м.Март 2022 година. До тогава двата сайта ще работят като отделни.

Към обновената версия на сайта


Търсене
   
 

Mагазин Lyu
Направено с любов и усмивка :)
Профилът на Lyu
За мен Казвам се Любомира. Занимавам се с ръчно изработване на играчки от четири години, като първите направих за подаръци на децата ми. Те обаче ги харесаха много, други техни другарчета също и изведнъж доста наши приятели и познати започнаха да ми искат и за тях.
Реших да сложа на продуктите си името LyuToys (играчките на Любомира). Всичките ми играчки са изработени от естествени материали - 100% памучни платове и прежди. Искам когато децата ми гушнат играчката да усетят топлината й, а не пластмаса като всички играчки на пазара. Да направя играчка и видя радостта в очите на децата, когато я гушнат - това е най-големият ми стимул да продължа. Имам две деца, които са най-големите ми критици. Когато те одобрят някоя, тогава съм сигурна, че и другите ще я харесат. Напоследък започнах да правя и орнаментни играчки, в които да включвам и бродерийки. Голямо удоволствие ми доставя да се занимавам с това, може би защото аз самата съм все още едно непораснало дете. Почти всичко в къщи е направено от мене. Ръчно изработените неща внасят много уют и топлина в къщата. Естествено, всичко това не би могло да се случи, ако нямах подкрепата на семейството си. Никога не са ме спирали да експериментирам с нещо ново и винаги са ме насърчавали да опитвам и да не преставам.

Регистриран на 14 Януари, 2013
      Магазин    Виж още
Мечо
Плетено мече
Тефтер с пачуърк подвързия

9
продуктa
Портмоненца
Цветенца
Пачуърк мечета
Охлювче

Любими продукти    Виж още
Възглавница "Глухарче"
Възглавничка "Сладки сънища"
 

2
продуктa