10fingers.bg  
Как да купувам   Как да продавам   Работилница
Търсене
   
 

Добито силистраПрофилът на Добито
За мен Аз съм Добито, живея винаги по периферията, това е моят "занаят". Обичам пъстротата наситена с цвят, обичам пеперудите, цветята и вятъра. Разбрах, че немога да променям целия свят, но мога да променям света около себе си и да го правя по- пъстър , жив и различен.
Това, с което се занимавам не ми е професия, нито хоби, това е потребност и начин на живот. Потребност да изразявам себе си, мечтите и своя вътрешен свят. А моят вътрешен свят е винаги неспокоен и буден, защото там цари хаос от напрежение, неизразими нюанси, цветове, форми и стремежи. Творчеството е начин да придам външен израз на всичко това и така за кратко да постигам мир и хармония в себе си. После всичко започва от начало...
В нещата, които правя използвам всякакви техники, без да следвам правилата и без специалните инструменти. Импровизирам винаги на мига. Голяма част от техниките са мои авторски. Обичам предизвикателствата и това да правя нещата по свой си начин, та макар и той да е най- трудния. Използвам нетрадиционни материали и най - вече непотребни неща. Там където другите виждат боклук, аз виждам възможност да изследвам границите на фантазията си. Не използвам никакви готови елементи, при мен това е принцип - всичко трябва да е пипнато от ръката ми и излязло от душата ми. С две думи - не следвам никого , следвам единствено вдъхновението и идеята излезли от мен.
"Творчеството е продължение на света" е казал Бердяев. Ако моят свят ви харесва, вземете си късче от него!
Регистриран на 13 Декември, 2012
      Магазин    Виж още
Тефтер Латинки
Рози  - пано
От градинката на баба  - Ирис

110
продуктa
От градинката на баба  - Бели лалета
От градинката на баба  - Карамфили
Картичка с макове
Семейство бухалчета с табелка