10fingers.bg  

Съобщение: Имаме обновен сайт който преди да заработи тук се намира на адрес 10fingers.tk. Там е нужна нова регистрация и качване на продуктите. Добавените продукти тук няма да се прехвърлят автоматично. Настоящата версия ще се запази до м.Март 2022 година. До тогава двата сайта ще работят като отделни.

Към обновената версия на сайта


Търсене
   
начало → ROPEandROLL → плащане и доставки
Магазин

Събития

Собственост на
Информация за магазина
ROPEandROLL
www.facebook.com/ROPEandROLL
Сподели във Facebook
 
ROPE&ROLL се изработват ръчно, в единични бройки или малки серии, от 100 % памучни въжета и гайтани, багрени с безвредни бои на водна основа.

ROPE&ROLL са цветна идея за организиране на дома, за декорация на вашата маса, а защо не и за да изненадате близките и приятелите си с практичен и оригинален подарък.

Плащане и доставка на ROPEandROLL Всеки ROPE&ROLL се изпраща до вас с куриерска компания ЕКОНТ в рамките на 1-3 дни от потвърждаване на направената поръчка. Може да заявите доставка до посочен от вас адрес или офис на куриерската компания. Цената за доставка до адрес е около 8 лева, а до офис на ЕКОНТ около 5 лева. Цената за доставка ще бъде добавена към стойността на поръчания ROPE&ROLL, при получаване.
*Посочените цени за доставка са ориентировъчни и могат да варират в зависимост от ценовата политика на използваната куриерска компания (http://www.econt.com/tariff-parcel/).

Всяка ROPE&ROLL пратка е с:
* наложен платеж
* опция "Преглед"

ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА:
Връщането на ROPE&ROLL е възможно в рамките на 14 дни от доставка (след уточняване на конкретните причини за връщане), като разноските по връщане са за сметка на клиента. Не се извършва замяна на върнати продукти.

За въпроси, мнения и препоръки - пишете тук или изпратете лично съобщение на нашата фейсбук страница

www.facebook.com/ROPEandROLL.

Харесайте страницата ни и следете всички ROPE&ROLL новoсти!

Благодаря, че се отбихте в ROPE&ROLL :)