10fingers.bg  

Съобщение: Имаме обновен сайт който преди да заработи тук се намира на адрес 10fingers.tk. Там е нужна нова регистрация и качване на продуктите. Добавените продукти тук няма да се прехвърлят автоматично. Настоящата версия ще се запази до м.Март 2022 година. До тогава двата сайта ще работят като отделни.

Към обновената версия на сайта


Търсене
   
начало → Сапуни Орхидея → плащане и доставки
Магазин

Събития

Собственост на
Информация за магазина
Сапуни Орхидея Сподели във Facebook
 
Сапуните ОРХИДЕЯ са изработени с много любов и вдъхновение като елемент от цялостният път към природосъобразен и здравословен начин на живот. Затова и съдържат само натурални съставки – осапунени растителни мазнини, етерични масла, есенции, билки и извлеци от лечебни растения. Сапуните са изцяло ръчно наравени и опаковани. Приготвят се по така нареченият „студен метод”, при който мазнините се загряват максимум до 48-50 градуса с цел запазване на повечето от ценните им съставки. За по- продължителното им съхрание и по-голяма грижа за кожата са обогатени с Витамин Е или масло от пшеничен зародиш (особено богато на този витамин).Подходящи са както за ръце, така и за цялото тяло и косата, за хора от всяка възраст, включително и за деца.

http://naturalsoaps.alle.bg/


Плащане и доставка на Сапуни Орхидея Вариантите за доставка са:
- лична среща - в София
- чрез куриерска фирма (Чрез фирма Еконт - доставка до дома или до техен офис)
- по пощата
Разходите по доставката са за ваша сметка.
Плащането може да стане чрез банков превод ( сметка в Райфайзен банк) или наложен платеж. Чрез фирма еконт - доставка до дома или до техен офис.
Ако имате въпроси за поръчка, доставка или заплащане не се колебайте да ни питате.