10fingers.bg  

Съобщение: Имаме обновен сайт който преди да заработи тук се намира на адрес 10fingers.tk. Там е нужна нова регистрация и качване на продуктите. Добавените продукти тук няма да се прехвърлят автоматично. Настоящата версия ще се запази до м.Март 2022 година. До тогава двата сайта ще работят като отделни.

Към обновената версия на сайта


Търсене
   
начало → Happy stitch bg - Щастливи бодчета бг → плащане и доставки
Happy stitch bg - Щастливи бодчета бг
Скъпи подаръци за скъпи хора!
Сподели във Facebook
 
Здравейте. Казвам се Иванка. Аз живея в малко село в Долината на розите, далеч от шума на големия град. Селото е обградено с лавандулови поля и маслодайна роза. Обичам разходките с кучето си в горите. Обичам цветята, животните и природата. Тук изработвам своите изделия. Те носят спокойствието и красотата на природата. Тук животът ми е сбъдната мечта.

С много любов и търпение изработвам за Вас тези красиви продукти.

Добре дошли в моя вълшебен святОтстъпки за количества при еднократна покупка:

над 50 лв. - отстъпка 10%;

над 100 лв. - отстъпка 10% + безплатна доставка до офис на куриер в България.

Всеки клиент, пазарувал ОТНОВО от моя магазин получава 10% отстъпка, независимо от стойността на поръчката.Щастливо пазаруване! Заповядайте!!

Плащане и доставка на Happy stitch bg - Щастливи бодчета бг Плащане и доставка на Happystitchbg.

Продуктите могат да бъдат персонализирани. За целта трябва да се свържите с мен, за да уточним подробностите.

Може да изпращате запитванията си тук в съобщение,
или на koeva71@gmail.com

В зависимост от сложността и големината, изложените тук продукти се изработват и доставят от 3 до 5 работни дни СЛЕД ПРИЕМАНЕ НА ПОРЪЧКАТА /срокът е отбелязан в описанието на изделието/.

Доставката е чрез куриер /по избор на купувача, ако не е уточнен - изпращам с Еконт/ до адрес на купувача или офис на куриерската фирма и е за сметка на КУПУВАЧА.


Плащанията се извършват с наложен платеж при получаване на поръчката.
Доставките се извършват с опция "Преглед и тест"

Направена поръчка, можете да откажете в рамките на 12 часа. За целта е необходимо да ме уведомите със съобщение.

Получено изделие можете да върнете в 14-дневен срок от получаването, но САМО в същия вид и състояние, в който сте го получили. Транспортните разходи по връщането са за ВАША сметка. Връщането не важи за персонализирани поръчки. За целта е необходимо да ме уведомите със съобщение, за да обсъдим подробностите.


Във връзка с регламент на ЕС за защита на личните данни
Декларация за поверителност

За да изпълня поръчката Ви, трябва да ми предоставите определена информация, като вашето име, телефон, пощенски адрес, информация за плащане и подробности за продукта, който поръчвате. Можете също да изберете да ми предоставите допълнителна лична информация (например за поръчка на бижута), ако се свържете директно с мен.
Информацията за клиентите ми е важна за моя бизнес. Споделям личната ви информация по много ограничени причини и в ограничени случаи, както следва:
Доставчици на услуги. Ангажирам някои доверени трети страни да изпълняват функции и да предоставят услуги на моя магазин, като например компании за доставка /куриерски и пощенски/.
Държавни институции - във връзка със заплащане на данъци и такси.
Аз ще споделя вашата лична информация с тези трети страни, но само до степента, необходима за извършване на тези услуги.
За да изпълня Вашата поръчка, моля изпратете ми съобщение с текст: "Давам съгласието си моите лични данни да се използват във връзка с изпълнението на поръчката ми!"

Благодаря Ви за разбирането!