10fingers.bg  

Съобщение: Имаме обновен сайт който преди да заработи тук се намира на адрес 10fingers.tk. Там е нужна нова регистрация и качване на продуктите. Добавените продукти тук няма да се прехвърлят автоматично. Настоящата версия ще се запази до м.Март 2022 година. До тогава двата сайта ще работят като отделни.

Към обновената версия на сайта


Търсене
   
начало → Peliroha
Peliroha
По-добре 1 дървена, от колкото 3 пластмасови играчки
Сподели във Facebook
 
Обичам да плета, като всяко едно топче и фигурка са създадени с много желание и внимание. Използваните материали са сертифицирана прежда от органичен памук за изделията за най-малките, памучна прежда и дърво. Използваните материали не водят до алергии.

Ние мислим, че е по-добре за бебето и детето да се вземе 1 играчка от естествени материали (дърво и прежда) вместо 3 китайски пластмасови играчки.В момента всички сме заобиколени от тонове пластмаса, която, както всеки знае, при неправилна употреба и нискокачествена пластмаса се отделят вредни вещества в храната и по кожата ни, които вредят на здравето. А какво става с организма на нашите бебета и деца? - тяхната имунна система е по-крехка и подложена на всекидневен допир с пластмасови играчи. А резултатът - отслабена имунна система, алергии, дерматити, чести боледувания, дискомфорт и още и още. За това ви съветваме да мислите разумно преди да вземете поредната пластмасова играчка за вашето бебе или дете.


Сортирай по:     Дата на публикуване    Най-ниска цена    Най-висока цена