10fingers.bg  
Как да купувам   Как да продавам   Работилница
Търсене
   
начало → Sevicraft
Sevicraft
Стил и красота!
Сподели във Facebook
 
Добре дошъл в моя свят. Аз съм Севдалена от малкия град Тервел. Първата ми грешка в смисления ми живот беше да уча за инженер. Втората ми голяма грешка беше, че не започнах работа като инженер.:)))

И така годините си минават. Днес едно, утре друго, дълго стоене пред компютъра. Реших да променя този начин на живот и започнах на шега. Първата си добра оценка получих от моята, тогава доста малка, племенница .

Тя казала -"Мамо, леля има талант, но късно го откри". Това ми даде кураж, защото децата са най- искрени. Хобито взе да ме увлича. Хората започнаха да ме харесват и търсят.

Аз съм педантична личност и голям максималист. След пед години труд реших, че е дошло време да представя себе си пред по - голям кръг от хора и ето ме пред Вас.

Потопете се за малко в моя свят .Починете си. Ако и се усмихнете, ще ме направите щастлива. Всяка ръчно изработена картичка отнема различно време за изработка, но всяка една е част от мен. Във всяка има щипчица любов.

Надявам се да ги харесате. Надявам се да ги купите и да изразите себе си чрез тях. Ако не открихте това, което търсите, моля не се колебайте да се свържете с мен. Заедно ще осъществим всяко Ваше желание, защото важният си Ти!


Сортирай по:     Дата на публикуване    Най-ниска цена    Най-висока цена