10fingers.bg  

Съобщение: Имаме обновен сайт който преди да заработи тук се намира на адрес 10fingers.tk. Там е нужна нова регистрация и качване на продуктите. Добавените продукти тук няма да се прехвърлят автоматично. Настоящата версия ще се запази до м.Март 2022 година. До тогава двата сайта ще работят като отделни.

Към обновената версия на сайта


Търсене
   
начало → dess v
dess v
Реалността е във вашите мечти!
Сподели във Facebook
 
Здравейте,

В момента съм в дълъг период на творческа пауза и не приемам поръчки! Надявам се да се върна на линия възможно най-скоро! Благодаря за проявения интерес!Добре дошли в моя виртуален магазин! Тук всичко е изцяло ръчно изработено от мен с много любов.

Повечето неща, които съм показала са изработени по поръчка и са представени като мостри, за да добиете по-пълна представа за вида на предложения продукт. За това, ако имате желание да поръчате нещо, моля предварително да се свържете с мен, за да уточним детайлите по изработката на Вашето изделие!

Ако си харесате нещо или имате някакви конкретни идеи какво да изработя, за мен ще е удоволствие да ги изпълня и да зарадвам Вас или някой, на когото държите. Основната мисия на всяко едно мое творение е да създава много радост, усмивки и да запазва Вашите неповторими спомени.

Може и да ме посетите във facebook-страничката ми за повече снимки и идеи:

www.facebook.com/dessv

Приятно разглеждане!