10fingers.bg  
Как да купувам   Как да продавам   Работилница
Търсене
   
начало → Пожелай ми от сърце → плащане и доставки
Пожелай ми от сърце
Бъди изречението, което искаш да чуваш.
Сподели във Facebook
 
Привет, драги ми свежинкари :D

Приятно ми е да се запознаем ✿ Аз съм Деница Ябълкарова ✿Щастлива съм, че случайно или не, се озовахте в магазина ми. В моята цветна и обична градина.

Тук за всеобщо наслаждение публикувам част от творчеството си (всъщност по-голямата част от него можете да намерите на сайта ми: www.pozhelaimi.com ;)) - стихове, поздрави, видеоклипове към тях (тук можете да проследите и да се абонирате за каналите ми в youtube: https://www.youtube.com/channel/UC3Ry1CdXvKsLp4N3XPpCajA и vbox7: https://www.vbox7.com/user:denitsayabalkarova?p=allvideos), разкази, пътеписи, дърворезби, бродерии, грънчарство, бижута, ръчно рисуван текстил, картини...

Моят свят в думи и цветове.Желая ви приятно четене, гледане, слушане.

И не забравяйте да споделите с любимите на душата ви хора ღ

С обич:

Деница

П.С.: И още - ако желаете да се срещаме често - пишете ми някоя добра дума на contact@pozhelaimi.com или се регистрирайте тук --->> http://pozhelaimi.com/index.php?route=account/register <<---. Аз ще ви споделям всичко ново в моя свят ღ

Плащане и доставка на Пожелай ми от сърце Поръчката се доставя чрез куриер в срок от 2 работни дни за гр. София и 5 работни дни за цялата страна.
Плащането се извършва при доставка с наложен платеж. Включва стойността на закупения продукт и куриерските разходи. Ако желаете да получите фактура, моля посочете го в поръчката.

Имате право да разгледате поръчаната творба при доставката и, ако сте променили решението си, можете да го откажете.

Уверяваме Ви, че данните, които предоставяте във връзка с доставката на поръчания от Вас продукт, попадат под специална защита по смисъла на ЗЗЛД и няма да бъдат предоставяни на трети страни.

В случаите, в които по независещи от магазина обстоятелства или поради изчерпване на количества, не може да бъде предоставен заявеният от Вас продукт, ще бъдете информирани на посочения от вас e-mail.
Ако желаете да се откажете от поръчания продукт, изпратете e-mail на contact@pozhelaimi.com с наименованието и номера на заявения от Вас продукт.