10fingers.bg  

Съобщение: Имаме обновен сайт който преди да заработи тук се намира на адрес 10fingers.tk. Там е нужна нова регистрация и качване на продуктите. Добавените продукти тук няма да се прехвърлят автоматично. Настоящата версия ще се запази до м.Март 2022 година. До тогава двата сайта ще работят като отделни.

Към обновената версия на сайта


Търсене
   
начало → Virginia's Art → плащане и доставки
Virginia's Art
Art is the most intense mode of Individualism that the world has known
Сподели във Facebook
 
Virginia's Art е артистична възможност за индивидуалистично приложение на изкуството в различни сфери на дейност - от технологично пресъздаване на специфична визия до чистата форма на изобразително и приложно изкуство.

Във Virginia's Art може да откриете точното допълнение към Вашият индивидуален стил, да изберете най-подходящия подарък или да реализирате, съвместно с нас, своите оригинални креативни идеи.Можете да ни откриете и във facebook - https://www.facebook.com/artfromvirginia/в Instagram - https://www.instagram.com/artfromvirginia/както и на e-mail: vizi@abv.bg


Плащане и доставка на Virginia's Art ПЛАЩАНЕ

Плащането на направената от Вас поръчка се осъществява, чрез наложен платеж при доставка на поръчката.


ДОСТАВКА

Доставката се извършва, чрез куриерска фирма ЕКОНТ до удобен за Вас офис на куриера или посочен от Вас адрес за доставка.

*** Тук може да откриете адрес на удобен за Вас офис на куриерска фирма ЕКОНТ: http://www.econt.com/offices/ ***

Цената на доставката се заплаща от клиента при доставка на поръчката, съгласно цените за доставка на куриерска фирма ЕКОНТ.

*** При поръчка на продукти от полимерна глина на стойност над 50 лв., доставката (в рамките на страната) се поема от Virginia's Art!***


УСЛОВИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ и ПОЛУЧАВАНЕ на ПОРЪЧКА

Наличните продукти могат да бъдат изпратени в рамките на 1 ден, след получаване на заявка за поръчка. Срокът за получаването на изпратената поръчка, зависи от условията за доставка на куриерска фирма ЕКОНТ - стандартно между 1 и 3 дни, след изпращане на поръчката.
Тъй като всеки наш продукт е ръчно изработен уникат, неналичните артикули могат да бъдат изработени в рамките на 1 - 5 дни, в зависимост от наличието на съответните материали и сложността на изработка.

*** При избор от Ваша страна на неналичен към момента наш продукт, моля не се колебайте да потърсите допълнителна информация, като се свържете с нас тук, на посоченият от нас e-mail или във facebook - https://www.facebook.com/artfromvirginia/ ***