10fingers.bg  

Съобщение: Имаме обновен сайт който преди да заработи тук се намира на адрес 10fingers.tk. Там е нужна нова регистрация и качване на продуктите. Добавените продукти тук няма да се прехвърлят автоматично. Настоящата версия ще се запази до м.Март 2022 година. До тогава двата сайта ще работят като отделни.

Към обновената версия на сайта


Търсене
   
начало → VyBraiding → продажби
VyBraiding
Усетете Любовта, която вплитам!
Сподели във Facebook
 
Заповядайте и разгледайте!Плета за забавление и с много настроение!За мен е удоволствие да споделя с Вас доброто настроение от плетивата, които създавам.Изплитам на една кука различни артикули - поставки за топли съдове в различни размери, многообразие от панери за съхранение и забавни поставки за великденски яйца.Изплитам с пръсти от мекичка прежда Пуфи и бебешки одеялца, детски шалчета и шапки. Вплитам в тях много любов и децата получават нежно докосване.Преждата не предизвиква статично електричество :)За майките също имам с пръсти изплетени шалове, в два варианта: прибран и свободен.

Очаквам отзиви, съобщения и заявки на:- e-mail: veselina.harizanova@gmail.com;- тел. 0895 587242;- чрез бутон Купи (за доставка до точен адрес или до куриерски офис по избор) - за регистрирани потребители.Усетете Любовта, която вплитам и я излъчвайте наоколо!