10fingers.bg  

Съобщение: Имаме обновен сайт който преди да заработи тук се намира на адрес 10fingers.tk. Там е нужна нова регистрация и качване на продуктите. Добавените продукти тук няма да се прехвърлят автоматично. Настоящата версия ще се запази до м.Март 2022 година. До тогава двата сайта ще работят като отделни.

Към обновената версия на сайта


Търсене
   
начало → YamirA Life Design → Decoupage Boxes

*For You*

183 разглеждания    0 харесвания
    
Продукта е продаден или е изтеглен от продажба!


*For You*

Стилен Куфар с винтидж детайли.*For you*органайзер с подвижни преградки.
Ръчно декориран.Художествен декупаж.Детайли: гълъби с халки, пеперуди, рози, надписи, печати..Надпис *for you*.Осем отделения без преградките,22 с всички преградки.
Невероятен подарък,който ще внесе вдъхновение и стил в дома или офиса*.Куфар тип органайзер.Подходящ за бижута, аксесоари, ...за чай,бонбони, шивашки принадлежности, за гримове,късметчета и др.
Практично,стилно и и красиво!
Детайлно се съчетава с други от изработките ми*.Страхотен подарък за специален повод*годеж,годишнина,сватба..
Размери:35/25/5
"Не продукти ..а сърца..част от мен!ЯА Bg❣

* Handmade decorate* Куфар с декупаж*органайзер с декупаж*подарък за годеж*оригинален подарък за сватба*интересен подарък за годишнина*подарък за специален повод*ръчно изработен подарък*арт подарък*куфар за гримове*органайзер за гримове*органайзер куфар за шивашки принадлежности*кутия за бонбони*кутия за колекционери*куфар за бижута*кутия за бижута*кутия за специален чай*арт куфар*ръчно декориран куфар*куфар ирганайзер за сватбена подготовка*предложение за брак с арт куфар*декорация за дома*декорация за офиса*home decor*office decor*handmade gift*original handmade gift*wedding gift**For You*
*For You*
 
Магазин

YamirA Life DesignИнформация за магазина

Отворен на 03 Декември, 2018
Плащане и доставка
0 продажби
0 харесвания
0 публикувани статии


Собственост на

Mira Georgieva

Любими
Отзиви: 0, 100%