10fingers.bg  

Съобщение: Имаме обновен сайт който преди да заработи тук се намира на адрес 10fingers.tk. Там е нужна нова регистрация и качване на продуктите. Добавените продукти тук няма да се прехвърлят автоматично. Настоящата версия ще се запази до м.Март 2022 година. До тогава двата сайта ще работят като отделни.

Към обновената версия на сайта


Търсене
   
начало → Glamour handmade jewelry → гривни с естествени/полускъпоценни камъни

Гривна с хематит.

168 разглеждания    0 харесвания
    
8.00 лв
    
Налични: 1 бр.


Гривна с хематит.

Гривна с хематит/шайби/,регулируем размер.
Размер на хематита-4/1,5см.
Диаметър на гривната ,затворена е 18 см.
Свойствата на хематита в нетрадиционната медицина са свързани със способността му да пречиства кръвта и да стимулира кръвообращението. Топлите му енергийни вибрации успокояват нервната система и носят усещане за нови сили.

Въпреки, че няма научни данни, специалисти в областта на нетрадиционната медицина твърдят, че камъкът има способността да стимулира усвояването на желязо от организма, както и да помага за лечение на болести, свързани с черния дроб и бъбреците.

Важно е да се знае, че носенето на хематит в близост до възпаления може да обостря тяхното състояние и да го влоши. При някои хора се получава и раздразнение на кожата при директен контакт. Затова е изключително важно да познавате свойствата и страничните ефекти на камъка, преди да го използвате за лечебни цели.
Премахва негативното, отблъсква всичко отрицателно, балансира самочувствието. Добър камък за организиране на мислите и развиване на умения за логическо мислене.
Положителен ефект в сферата на бизнеса,кариерата и финансите.

https://bijuteriawiki.wordpress.com/tag/%D1%85%D0%B5%D0%BC%D0%B0%D1%82%D0%B8%D1%82-%D0%B7%D0%BE%D0%B4%D0%B8%D0%B8/Гривна с хематит.
Гривна с хематит.
 
Магазин

Glamour handmade jewelry

Гривна с естествени камъни
Гривна с перли и розов родонит

260
продуктa
Обеци с перли
Кожена гривна
Гривна с хематит.
Обеци с перли
Обеци с лапис лазули
Обеци с лапис лазули.


Информация за магазина

Отворен на 23 Март, 2016
Плащане и доставка
35 продажби
11 харесвания
0 публикувани статии


Собственост на

Glamour
Варна

Любими
Отзиви: 0, 100%