10fingers.bg  

Съобщение: Имаме обновен сайт който преди да заработи тук се намира на адрес 10fingers.tk. Там е нужна нова регистрация и качване на продуктите. Добавените продукти тук няма да се прехвърлят автоматично. Настоящата версия ще се запази до м.Март 2022 година. До тогава двата сайта ще работят като отделни.

Към обновената версия на сайта


Търсене
   
начало → Бижута Мари-Ан → Дървета с естествени камъни

Букетче за дома

107 разглеждания    0 харесвания
    
8.00 лв
    
Налични: 1 бр.


Букетче за дома

Описание: Модел 927, Мини букетче от естествени камъни за привличане на положителна енергия и спокойствие в дома, бижутерска смола и красива вазичка

Букетче с естествени камъни за привличане на положителна енергия и спокойствие в дома.Аметист- камък на духовното

Камък на благосъстоянието; привлича късмет и пари; предпазва от негативни енергийни влияния, увеличава интуицията

Карнеол - камък на увереността и действието

Стабилизиращ камък с висок енергиен заряд; заземява, стимулира креативността; дава кураж, силно защитен камък срещу завист, ревност и омраза; успокоява гнева и пречиства негативните енергии. Притежава способността да пречиства другите камъни.

Лунен камък - камък на емоционалния баланс

Кристалът на новото начало, свързан е с луната и интуицията. Намалява стреса и стабилизира емоциите.

Нефрит - камък на мъдростта и просперитета

Наричат го ”Камък на вечността”, символ на любовта и на високото обществено положение. Нефритът е покровител на семейството и неговото благополучие. Нефритът помага на притежателя си да осъществи добрите промени, да взема правилното решение и го предпазва от неприятни ситуации. Съприкосновението с него носи успокоение, предпазва от умора, вдъхва жизненост и провокира решителността и волята.

Тигрово око - камък на сбъднатите Надежди

Предпазващ камък. Носи се като защита срещу лоши пожелания и уроки. Помага за постигане на целите. Засилва практичното мислене и помага за разрешаване на вътрешни конфликти. Балансира мъжката и женската енергии, облекчава депресията, повдига духа.

Тюркоаз – камък на щастието

Във вярванията на всички народи тюркоаза се смята за много щастлив камък. Носи Любов, здраве, щастие и успех. Универсален камък за добро. Камък на висшата духовна борба със злото. На влюбените дарява щастие и съхранява Любовта. Носенето на тюркоаз осигурява просперитет, благоденствие, здраве и дълголетие. Той е духовен лечител, прогонва лошите мисли и кошмарите, помага на човек да се съсредоточи и да си изясни към какви цели да се стреми. Защитава от всякакви неприятности.

Планински кристал - лечителският камък, наричан още звезден камък;

Много мощен кристал. Универсален камък за всичко, носи светлина. Хармонизира и балансира.

Лазурит - камък на осъзнаването

Смята се за камък на искреността и чистотата. Той дарява на притежателя си любов, щастлив брак, хармония и разбирателство. Помага за осъществяване на мечтите и плановете. Стимулира ума, творческите и свръхсетивните способности.

Цитрин - камък на успеха

Цитринът е силно средство за очистване и възстановяване, тъй като носи силата на Слънцето. Това е кристалът, които никога няма нужда от пречистване. Цитринът е един от камъните на благополучието. Този изпълнен с динамика камък учи как да показваме и да привличаме богатство и просперитет.Букетче за дома
Букетче за дома
 
Магазин

Бижута Мари-Ан
Изработени с любов
Комплект бродирано колие и гривна
Комплект колие и гривна с бродерия и вулканичен камък

121
продуктa
Комплект колие и обеци с аметист и смола
Комплект колие и обеци с тюркоаз и смола
Поставка
Букетче за дома
Букетче за дома
Букетче от карнеол


Информация за магазина

Отворен на 17 Октомври, 2017
Плащане и доставка
15 продажби
1 харесване
0 публикувани статии


Собственост на

Mari-An
София

Любими
Отзиви: 0, 100%