10fingers.bg  

Съобщение: Имаме обновен сайт който преди да заработи тук се намира на адрес 10fingers.tk. Там е нужна нова регистрация и качване на продуктите. Добавените продукти тук няма да се прехвърлят автоматично. Настоящата версия ще се запази до м.Март 2022 година. До тогава двата сайта ще работят като отделни.

Към обновената версия на сайта


Търсене
   
начало → ViliLL Style
ViliLL Style
Изделия 100% ръчна изработка от душа и сърце!
Сподели във Facebook
 
Здравейте ценители на изделията ръчна изработка!Изненадайте любимите си хора или зарадвайте себе си с изделие 100% ръчна изработка!

Всяко изделие, което се ражда 100% от ръцете ми, носи своя душа и харизма, както и частица от мен. Сътворено е с много любов, от качествени материали, в чиста среда.

При интерес,запитвания и поръчки- доверете се на "Люлякова стихия- ВилиЛЛ" ЕООД! Свържете се по удобен за Вас начин с мен- на 1 клик разстояние съм- тук или на:

-e-mail: vilillstyle@gmail.com.

-gsm:0897028660. Пишете ми и във Viber.

-Facebook-страница: Vili LL StyleПоръчката пътува към Вас с Еконт, до офис, на територията на България; с опция "Преглед".

Плащане- при получаване.

Доставка- за сметка на КЛИЕНТА и НЕ е включена в цената на изделието.Благодаря Ви за посещението!PS.В случай, че избраният от Вас продукт не ми е наличен в момента, желаете повече от 1 брой или друго обстоятелство- свържете се по удобен за Вас начин с мен за уточняване на подробности. Отговарям при първа възможност.

В зависимост от продукта е различно и времето за изработването му.В случай, че изберете обаждане по телефон и не успеете- опитайте отново или имайте търпение- връщам обаждане при първа възможност при получаване на служебно известие от оператор. Има понякога проблем с обхвата, въпреки че съм в населено място. Предварително се извинявам за възможното неудобство!

Може да ми пишете и във Viber.Благодаря за разбирането!

Сортирай по:     Дата на публикуване    Най-ниска цена    Най-висока цена