10fingers.bg - Блог
Търсене

Всичко многообразие на пера в едни обеци!

29 Юни, 2014   |   3513  |   0  |   9

   Сподели във Facebook

Искате ли да бъде винаги необикновени, интересни, привлекателни и да не прилича на другите? Искате ли да има нещо уникално от яки цветове? Със сигурност всяка жена ще отговори с " Да!".


Ако погледнем в живата природа, ще видим, че оттам не пестят бои да оцветяват пера! Безкрайно многообразие можем да срещнем в която и да е птица. Например, това е птицата "Мандаринка" - една от най-красивият патицата на земята. Те са наречени така заради тяхното ярко оперение - защото "мандарини" са се казвали благородниците в Китай.Идеята да съчетаем пъстри и цветни пера в едно украшение лежи в основата на много уникални и шарени бижута. Не се притеснявайте, ако искате да включва в едно украшение ярки и контрастни пера - именно този контраст лежи в основата на оригиналната идея.Бижутата привличат вниманието и предизвикват желанието да ги разгледаме. А какво по-хубаво от това, да успеете да събудите интереса на правилният човек към вас и интереса към вашата личност?

Друга идея за разнообразие и контраст се базира на асиметричността: от двете обеци в една използван малък, семпъл и къс елемент, а другата е направена като дълга, многообразна, наситена с пух и детайли. По такъв начин вие създавате асиметричност на вашата визия и лице.В тази бижута от пера има само едно правило - да няма правила. Не ограничавайте своята фантазия и направете нестандартен накит. Бъди цветни и уникални!


Тези идеи са за обеци с пера от паун:В нашето магазинче вие можете да намерите готови комплекти за обеци с пера - комплектите "Fantasy Look" се състоят от няколко шарени пера и елементи за закрепване и декорация. Ще ви трябва само да ги съберете с помоща на вашата фантазия.

Желаем ви да бъдете винаги яки и оригинални, за да развиете творчество си с нови идеи и успешни проекти! Заповядайте!


   Сподели във Facebook

Коментар